Autonieuws  |  Aston Martin Vanquish vliegt boven Dubai

20 januari 2013  |  08:51  |  Tekst:

Aston Martin bestaat 100 jaar en bij dat heuglijke feit wordt uiteraard uitgebreid stilgestaan. Nou ja, stilgestaan; 'weggevlogen' is in dit geval toepasselijker. Per helikopter werd een Vanquish op het dak van het ultraluxe Burj Al Arab-hotel in Dubai gedropt.

Als je dan toch de moeite neemt om een verjaardagsfeestje te organiseren, kun je het ook maar beter goed doen, moeten ze bij Aston Martin hebben gedacht. In Dubai wist het 100-jarige Britse merk de aandacht in ieder geval goed op zich te vestigen door een rode Vanquish met een helikopter op het heliplatform van het 7 sterren Burj Al Arab-hotel te parkeren, ruim 300 meter hoog. Eentje uit de categorie 'betere pr-stunts'.

Het feestje van Aston Martin wordt verder opgeluisterd door de exclusieve 'Centenary'-versies van de V8 Vantage, Vanquish, Rapide en DB9. Ook de rest van het jaar zal het merk z'n 100-jarige bestaan gaan vieren op diverse evenementen. Een daarvan is het Aston Martin-festival, de 'Centenary Week', dat plaatsvindt van 15 tot 21 juli in Engeland. Tijdens deze week stelt het merk ook z'n thuisbasis in Gaydon open voor het publiek. In samenwerking met de Aston Martin Heritage Trust en de Aston Martin Owners Club komen de 100 meest beroemde modellen samen op dezelfde locatie. Daarnaast is Aston Martin aanwezig bij onder andere de 24 Uur van de Nürburgring en Le Mans, Silverstone Classic, Villa D’Este en Pebble Beach. 

 

  

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Aston Martin Vanquish Dubai Aston Martin Vanquish Dubai Aston Martin Vanquish Dubai
Aston Martin Vanquish Dubai Aston Martin Vanquish Dubai Aston Martin Vanquish Dubai

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep