Autonieuws

Aston Martin Vanquish vliegt boven Dubai

20 januari 2013  |  08:51  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Aston Martin bestaat 100 jaar en bij dat heuglijke feit wordt uiteraard uitgebreid stilgestaan. Nou ja, stilgestaan; 'weggevlogen' is in dit geval toepasselijker. Per helikopter werd een Vanquish op het dak van het ultraluxe Burj Al Arab-hotel in Dubai gedropt.

Als je dan toch de moeite neemt om een verjaardagsfeestje te organiseren, kun je het ook maar beter goed doen, moeten ze bij Aston Martin hebben gedacht. In Dubai wist het 100-jarige Britse merk de aandacht in ieder geval goed op zich te vestigen door een rode Vanquish met een helikopter op het heliplatform van het 7 sterren Burj Al Arab-hotel te parkeren, ruim 300 meter hoog. Eentje uit de categorie 'betere pr-stunts'.

Het feestje van Aston Martin wordt verder opgeluisterd door de exclusieve 'Centenary'-versies van de V8 Vantage, Vanquish, Rapide en DB9. Ook de rest van het jaar zal het merk z'n 100-jarige bestaan gaan vieren op diverse evenementen. Een daarvan is het Aston Martin-festival, de 'Centenary Week', dat plaatsvindt van 15 tot 21 juli in Engeland. Tijdens deze week stelt het merk ook z'n thuisbasis in Gaydon open voor het publiek. In samenwerking met de Aston Martin Heritage Trust en de Aston Martin Owners Club komen de 100 meest beroemde modellen samen op dezelfde locatie. Daarnaast is Aston Martin aanwezig bij onder andere de 24 Uur van de Nürburgring en Le Mans, Silverstone Classic, Villa D’Este en Pebble Beach. 

 

  

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Aston Martin Vanquish Dubai Aston Martin Vanquish Dubai Aston Martin Vanquish Dubai
Aston Martin Vanquish Dubai Aston Martin Vanquish Dubai Aston Martin Vanquish Dubai
Rij-impressie Aston Martin Vanquish

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

Volg AutoWeek