Autonieuws  |  Nachtbraker in daglicht: Porsche Panamera facelift

19 januari 2013  |  08:11  |  Tekst:

In Genève verraste Porsche ons met de Sport Turismo. Deze concept car gaf duidelijke hints naar een update van de Panamera. Deze keer spotten we 'm in het hoge noorden bij daglicht.

We zagen 'm deze week al eerder door de sneeuw glibberen: de gefacelifte Porsche Panamera. Geheel volgens verwachting krijgt de bijgeschaafde Panamera stylingelementen van de in Genève getoonde Sport Turismo. Dat betekent andere koplampunits en een net even andere achterzijde. Waar de eerdere spionagebeelden nog in duisternis waren gehuld kunnen we een afgeplakt testexemplaar nu bij daglicht bewonderen.

We zien opnieuw de gewijzigde achterlichten, die nu voorzien zijn van meerdere led-lampjes. Of we de typerende 'lichtbalk' van de Sport Turismo tussen de lampen ook op de Panamera zullen terugvinden, is nog even afwachten. Het ziet er niet naar uit maar er kan uiteraard nog het een en ander veranderen. We verwachten de herziene Panamera in 2014 op de markt.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Porsche Panamera facelift Porsche Panamera facelift Porsche Panamera facelift
Porsche Panamera facelift Porsche Panamera facelift Porsche Panamera facelift

Peilstok

Ik vind de Range Rover Evoque:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

BMW 640i Gran Coupé - Mercedes CLS 350 - Porsche Panamera 4

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep