Autonieuws

Nu al actiemodel Aston Martin Vanquish: Centenary

15 januari 2013  |  13:59  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De meeste fabrikanten wachten met het lanceren van actiemodellen tot hun auto's in de herfst van hun carrière zijn. Zo niet Aston Martin, dat nu al een speciale versie van de kersverse Vanquish brengt: de Centenary Edition.

De Centenary Edition is geen zwaar opgefokte auto, maar een showcase wat de personalisatieafdeling van Aston Martin zoal kan. In de eerste plaats is er de unieke zilverkleurige lak, compleet met 'Centenary Edition' logo's om het honderdjarig bestaan van het Engelse merk luister bij te zetten.

Binnenin zien we zwart 'Deep Soft' leder met zilveren stiksels, iets wat voorheen alleen voorbehouden was aan de ultieme Aston Martin, de One-77. Je krijgt -het kan niet op- ook nog twee speciale sleutels, lederen tasjes voor die sleutels, zilveren manchetknopen met Aston Martin-logo, een zilveren pen en een hoofdtelefoon van Bang&Olufsen.

De speciale Vanquish is overigens niet de enige Centenary Edition: ook op basis van de V8 Vantage, DB9 en Rapide komen er dergelijke versies. In totaal maakt Aston Martin honderd Centenary Editions. De auto's komen in 46 landen beschikbaar, de prijzen zijn nog niet bekend.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Aston Martin Vanquish Centenary Edition Aston Martin Vanquish Centenary Edition Aston Martin Vanquish Centenary Edition
Aston Martin Vanquish Centenary Edition
Rij-impressie Aston Martin Vanquish

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

Volg AutoWeek