Autonieuws

Infinti FX als Black en White Editions

7 januari 2013  |  15:27  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De Infiniti FX loopt alweer een tijdje mee, dus wat doe je dan als fabrikant om ‘m weer in de schijnwerpers te rollen? Precies, je komt met een actiemodel. In dit geval gaat het om de FX Black en White Editions.

De actiemodellen hebben de FX S Premium als basis. De Black Edition heeft de kleur Obsidian Black, de White Edition krijgt lak in de kleur Moonlight White mee. Verder hebben de auto’s 21-inch lichtmetaal met een turbinedesign.
Het interieur biedt sierpanelen met zwarte pianolak en anilineleder voor de stoelen met lichtgrijze stiksels. Die stiksels keren ook terug op de versnellingspookknop, de deurpanelen en het stuurwiel. De uitrusting omvat verder onder meer een Around View Monitor, een touchscreendisplay met HDD-navigatie en intelligente cruise control.
Infiniti maakt voor Europa 500 exemplaren van deze FX. Daar komen vijf tot acht stuks van naar Nederland. De vanafprijs voor ons land is 103.950 euro, de levering start nog deze maand.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Infiniti FX Black en White Edition
Rij-impressie Infiniti Vettel Edition

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Multitest

BMW X5 xDrive30d - Infiniti FX 30d - Mercedes ML350 Bluetec - Porsche Cayenne Diesel

Volg AutoWeek