Autonieuws  |  Toyota GT86 spreidt z'n vleugels

7 januari 2013  |  09:32  |  Tekst:

Toyota's lichtvoetige GT86 was al ruim voordat de eerste modellen op het asfalt verschenen een geliefd tuningobject. KW Automotive pakt de coupé nu ook bij z'n kladden en voorziet hem van vleugeldeuren.

Wie z'n GT86 een exotischer uitstraling wil geven, kan voortaan terecht bij de Duitse tuner KW Automotive. Zij schroeven graag de deuren uit je sportieveling om ze te vervangen voor Lamborghini-achtige exemplaren. De deuren, vernoemd naar een submerk van KW Automotive, gaan als LSD-Doors door het leven.

KW Automotive prijst zijn eigen scharniersysteem aan met termen als 'zeer precieze beweging' en 'perfecte aansluiting' op de auto. Het spul mag weg voor een prijs van, in Duitsland, 1.499 euro. De deuren schuiven eerst een stukje naar buiten alvorens door een gasveer de licht in worden gezonden. Voor tweelingbroertjes Subaru BRZ en Scion FR-S is een soortgelijk systeem nog in ontwikkeling.

 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota GT86 LSD-Doors Toyota GT86 LSD-Doors Toyota GT86 LSD-Doors

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

Toyota GT86 - Peugeot RCZ

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep