Autonieuws

Toyota GT86 spreidt z'n vleugels

7 januari 2013  |  09:32  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Toyota's lichtvoetige GT86 was al ruim voordat de eerste modellen op het asfalt verschenen een geliefd tuningobject. KW Automotive pakt de coupé nu ook bij z'n kladden en voorziet hem van vleugeldeuren.

Wie z'n GT86 een exotischer uitstraling wil geven, kan voortaan terecht bij de Duitse tuner KW Automotive. Zij schroeven graag de deuren uit je sportieveling om ze te vervangen voor Lamborghini-achtige exemplaren. De deuren, vernoemd naar een submerk van KW Automotive, gaan als LSD-Doors door het leven.

KW Automotive prijst zijn eigen scharniersysteem aan met termen als 'zeer precieze beweging' en 'perfecte aansluiting' op de auto. Het spul mag weg voor een prijs van, in Duitsland, 1.499 euro. De deuren schuiven eerst een stukje naar buiten alvorens door een gasveer de licht in worden gezonden. Voor tweelingbroertjes Subaru BRZ en Scion FR-S is een soortgelijk systeem nog in ontwikkeling.

 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota GT86 LSD-Doors Toyota GT86 LSD-Doors Toyota GT86 LSD-Doors
Rij-impressie Toyota GT86

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Dubbeltest

Toyota GT86 - Peugeot RCZ

Volg AutoWeek