Autonieuws  |  DMC 'pimpt' Ferrari F12 Berlinetta

6 januari 2013  |  16:48  |  Tekst:

De oliesjeiks van deze wereld kunnen rustig ademhalen: tuner DMC heeft een behoorlijk opvallende uitbouwkit in ontwikkeling voor de Ferrari F12 Berlinetta.

Inderdaad, ‘in ontwikkeling’, want deze beelden zijn fotoshops. Dat de ‘DMC Spia’ gedoopte creatie er wel echt zo uit komt te zien blijkt uit het feit dat de kit al te bestellen is. We zien een hele diepe splitter onder de voorbumper, zijskirts in hetzelfde design, een zwarte baan op de motorkap, een ‘roofscoop’, zwarte achterlichten en een achterspoiler. De wielen meten 21 inch aan de voorzijde en 22 aan de achterkant, terwijl een standaard exemplaar het met 20 inch moet doen. Een aangepast onderstel zorgt voor een nog betere opvulling van de wielkasten. Het geheel is een stuk minder subtiel dan de visie van Novitec Rosso op dezelfde auto.

Voor het interieur belooft het in Düsseldorf gevestigde bedrijf verschillende aanpassingen in petto te hebben, van zowel leer als carbon. Zoals het een tuner betaamt is de motor licht gekieteld en levert hij nu 764 pk, tegen 740 stuks standaard. Het grootste deel van de winst komt van de nieuwe titanium uitlaat, die naast de extra power ook een bijzonder indrukwekkend geluid voort moet brengen.

Ook voor mensen die de kit niets vinden, maar wel van plan zijn in de toekomst een gebruikte F12 aan te schaffen heeft DMC goed nieuws: alle onderdelen zijn te verwijderen zonder sporen na te laten.
 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Ferrari F12 DMC Spia Ferrari F12 DMC Spia Ferrari F12 DMC Spia

Peilstok

Ik vind de Honda S2000:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Posterstory

Ferrari F12 Berlinetta

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep