Autonieuws  |  Speeltjes van Honda op Tokyo Motor Show

28 december 2012  |  16:55  |  Tekst:

In januari staan er ongetwijfeld weer bijzondere creaties op de Tokyo Motor Show. Honda geeft alvast een voorproefje van wat we daar kunnen verwachten.

De Tokyo Motor Show is sinds jaar en dag dé verzamelplaats van originele, gekke of vreemde gebakjes. Van 11 tot en met 13 januari zijn de deuren van de showhallen weer geopend, en Honda geeft alvast een vooruitblik op wat we daar kunnen aantreffen.

De eerder aangekondigde N-One krijgt, jawel, een Mugen-sausje over zich heen gegoten. Voor zover bekend, blijft het wagentje motorisch gezien volledig standaard. Naast de N-One neemt Honda een tiental kei-cars mee in speciale trim, allemaal modellen die niet op de Europese markt verkrijgbaar zijn. Voor een extra sportief tintje zorgt de CR-Z Mugen RZ, waar 300 exemplaren van gebouwd gaan worden. 

Meer bijzonder is de S2000 Modulo Climax. De S2000 kennen we allemaal als die razende roadster die tot gillend hoge toerentallen gedreven kon worden. Honda noemt het een showmodel, en voorziet hem van een nieuw spoilersetje. Het is op zijn zachtst gezegd opzienbarend dat het Japanse merk een roadster opwarmt die al jaren van de markt is verdwenen. Wij hopen stiekem dat Honda hiermee aangeeft druk bezig te zijn om met een opvolger van de verdwenen S2000 te komen.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Honda S2000 Modulo Climax Honda S2000 Modulo Climax Honda S2000 Modulo Climax
Honda N-One Mugen Honda N-One Mugen Honda CRZ-GT

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

Tot wel € 4.000,- inruilvoordeel tijdens de Honda inruilweken Uw auto inruilen voor een nieuwe Honda ...

AutoWeek Dubbeltest

Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC - Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTI

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep