Autonieuws  |  AutoRAI niet blij met logo AutoRei

26 december 2012  |  15:00  |  Tekst:

Volgens Trouw heeft de AutoRAI de organisatoren van de AutoRei, de elektrische autobeurs die voor volgend jaar gepland staat, dringend verzocht naam en logo aan te passen. AutoRei staat overigens los van de plannen die AutoWeek heeft voor een nieuw auto-evenement, zo benadrukt onze hoofdredacteur.

AutoRei is een van de mogelijke alternatieven voor de tweejaarlijkse AutoRAI, die zoals bekend in 2013 niet georganiseerd gaat worden. "De naam is vastgelegd als merk. Van ons logo is alleen de 'a' in een 'e' veranderd en wat gestyleerd'', zegt een woordvoerder van de AutoRAI.

Hoewel volgens Trouw in een e-mail aan de AutoRei onmiddellijke actie is gevraagd, zal het volgens de woordvoerder zo'n vaart niet lopen. Er zijn nog geen advocaten op de zaak gezet; in januari overleggen de twee partijen eerst.

Er leven meer ideeen voor een nieuwe autobeurs, ook bij AutoWeek. Hoofdredacteur Robert van den Ham: "Wij zullen eind januari bekend gaan maken wat, waar en wanneer we in 2013 iets willen gaan organiseren. Aan reacties en - nu al - medewerking uit het bedrijfsleven en tal van instanties, ook niet-automotive, hebben we niet te klagen. Ook honderden lezers hebben zich gemeld met ideeen, ook daar zijn we mee aan de slag gegaan. We zijn nu en de komende weken nog druk bezig om alles verder uit te werken, die tijd hebben we hard nodig om eerlijk te zijn, maar de eerste belangrijkste stappen zijn gezet. Ik ken de geruchten over AutoWeek en AutoRei, maar nee, wij zitten daar niet achter en nee, er is geen contact geweest met de mensen achter AutoRei. Wij gaan van A tot Z inzetten op een eigen evenement."

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek BigBoys! Elke zaterdag 16:30 op SBS6 (Advertorial)

De autokenners van AutoWeek komen met hun eigen televisieprogramma.   Lees verder
  advertorial Big Boys
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Poster AutoRAI 2013

Peilstok

De Jaguar X-type faalde hopeloos, gaat het de XE wel lukken om de Duitse concurrentie slapeloze nachten te bezorgen?

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

De zomer in je bol bij Motorhuis. Koop nu een auto bij Motorhuis en betaal pas over 12 maanden. Dat noemen wij ...

AutoWeek Dubbeltest

BMW M235i - Mercedes-Benz CLA 45 AMG

Volg AutoWeek

© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep