Autonieuws  |  Alfa Romeo Mito blijft 14 procent

21 december 2012  |  11:56  |  Tekst:

Er is weer mooi bijtellingsnieuws: de Alfa Romeo Mito 1.3 JTDm blijft ook in 2013 in de 14-procentscategorie vallen. Alfa Romeo heeft de uitstoot met twee gram moeten verlagen om dit voor elkaar te krijgen.

De zuinige Alfa Romeo Mito zou met zijn uitstoot van 90 gram Co2 per kilometer op een zure manier net buiten de boot vallen, want de grens voor de begeerde lage bijtelling staat volgend jaar voor dieselmotoren op 88 gram. Gelukkig hebben de Italianen twee gram van de uitstoot af weten te snoepen, en daar zal de importeur ze dankbaar voor zijn. Ook de vrijstelling van motorrijtuigenbelasting wordt op deze manier veiliggesteld.

Verder verandert er niets aan de auto, maar om het heuglijke feit te vieren komt Alfa Romeo met een Limited Edition voor de Mito, die de zakelijke rijder verwent met leren bekleding, een middenarmsteun voor, parkeersensoren, automatische airco en cruise control. De net-iets-schonere Mito is per direct te bestellen.
 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Alfa Romeo Mito 1.3 JTDm Eco Alfa Romeo Mito 1.3 JTDm Eco Alfa Romeo Mito 1.3 JTDm Eco
Alfa Romeo Mito

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

Alfa Romeo Mito 1.3 JTDm - Ford Fiesta 1.6 TDCi Econetic - Skoda Fabia 1.2 TDI Greenline

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep