Autonieuws  |  Lexus LS nu al platgeslagen

14 december 2012  |  17:19  |  Tekst:

Lexus heeft zijn LS nog maar net gefacelift of de Japanse tuner Wald International heeft hem al danig tegen de grond gedrukt.

Hoewel de tuner weinig tot niks loslaat over zijn aangepaste Lexus LS kunnen wel al zien dat de Japanse luxe sedan behoorlijk dicht boven het asfalt is gelegd. Wel weten we hoe Wald International het pretpakketje gedoopt heeft: Executive Line. Op de Tokyo Autoshow in januari volgend jaar zal de tuner de volledige informatie uit de doeken doen.

We zien naast een verlagingsset een setje velgen van een aanzienlijk formaat. Wat spoilerwerk en een diffusor aan de achterzijde worden niet geschuwd om het al iets aggressief ogende ontwerp nog kwader door het leven te laten gaan. Of Wald International de LS ook onderhuids een krachtkuur geeft is nog niet duidelijk, Wald kennende gaat het alleen om wat uiterlijke opsmuk.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Lexus LS volgens Wald International Lexus LS volgens Wald International

Peilstok

De leukste auto met V10 uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

BMW ActiveHybrid 7 L – Mercedes-Benz S400 Hybrid Lang – Lexus LS600h Hybrid L President

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep