Autonieuws

'Hybride Toyota RAV4 is een mogelijkheid'

8 december 2012  |  08:21  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Toyota sluit niet uit met een hybrideversie te komen van de nieuwe RAV4. De auto zou daarmee de tweede hybride zijn in zijn segment.

Het gerucht is afkomstig van het Britse Auto Express, dat het weer heeft van Toyota’s Yoshikazu Saeki, de man die verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de RAV4. Hij sluit een zevenzitsversie en een compactere variant van de SUV uit, maar de mogelijkheden voor een hybride-variant worden volgens hem wel degelijk bekeken. “We houden de markt goed in de gaten en reageren op wat de klant wil”, zo verklaart hij.

Als de Toyota RAV4 Hybrid er komt, zou zijn enige echte concurrent de Mitsubishi Outlander PHEV zijn. Die plug-inhybride komt volgend jaar, en belooft bij regelmatig opladen een verbruik van rond de 1 op 60 te kunnen halen. In ons land zijn hybrides vanwege hun lage uitstoot zoals bekend altijd buitengewoon populair, dus voor de Nederlandse dealerorganisatie zou de deels elektrische variant met open armen ontvangen worden.  
 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis Ďm niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota RAV4 Toyota RAV4 Toyota RAV4
Toyota RAV4 Mitsubishi Outlander PHEV
Dubbeltest - Toyota RAV4 vs. Subaru Forester

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

RAV4 Dynamic Plus Edition RAV4 Dynamic Plus Edition Nu tijdelijk met € 1.810,- klantvoordeel* De nieuwe RAV4 beschikt over ...

AutoWeek Multitest

SUV versus MPV

Volg AutoWeek