Autonieuws  |  'Hybride Toyota RAV4 is een mogelijkheid'

8 december 2012  |  08:21  |  Tekst:

Toyota sluit niet uit met een hybrideversie te komen van de nieuwe RAV4. De auto zou daarmee de tweede hybride zijn in zijn segment.

Het gerucht is afkomstig van het Britse Auto Express, dat het weer heeft van Toyota’s Yoshikazu Saeki, de man die verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de RAV4. Hij sluit een zevenzitsversie en een compactere variant van de SUV uit, maar de mogelijkheden voor een hybride-variant worden volgens hem wel degelijk bekeken. “We houden de markt goed in de gaten en reageren op wat de klant wil”, zo verklaart hij.

Als de Toyota RAV4 Hybrid er komt, zou zijn enige echte concurrent de Mitsubishi Outlander PHEV zijn. Die plug-inhybride komt volgend jaar, en belooft bij regelmatig opladen een verbruik van rond de 1 op 60 te kunnen halen. In ons land zijn hybrides vanwege hun lage uitstoot zoals bekend altijd buitengewoon populair, dus voor de Nederlandse dealerorganisatie zou de deels elektrische variant met open armen ontvangen worden.  
 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota RAV4 Toyota RAV4 Toyota RAV4
Toyota RAV4 Mitsubishi Outlander PHEV

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

Subaru Forester - Toyota RAV4

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep