Autonieuws

Chevy feestje: Corvette 60th Anniversary

5 december 2012  |  13:13  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Dit jaar viert de iconische Chevrolet Corvette zijn 60e verjaardag. Een speciale editie van de 'Vette is opgetrommeld om al deze kaarsjes uit te komen blazen.

Om zijn verjaardag te vieren komt Chevrolet met een actiepakket voor de Corvette op de proppen. Wie het 'Anniversary Package' op zijn C6 besteld krijgt een Arctic White gespoten Corvette en een Blue Diamond-lederen interieur met suède accenten. De dakloze 'Vette krijgt tevens een blauwe kap met zich mee. Hier en daar wordt gestrooid met wat badges en als kersje op de taart worden de remklauwen in een grijze kleur gespoten. De prijzen voor het pakket zijn nog niet bekend.

Op de Autoshow in Detroit verwachten we de onthulling van de zevende generatie van de Corvette, de C7. Ondertussen wordt er door de Amerikanen een heel mediaoffensief op poten gezet, compleet met videoteasers die zo nu en dan op het net verschijnen.

Begin dit jaar had Chevy de schreeuwerige 427 Convertible Collectors Edition voor ons in petto. Naar verluidt de snelste Corvette zonder dak die ze ooit geproduceerd hebben. Onder de kap ligt de 512 pk sterke 7,0-liter V8 die we onder meer gezien hebben in de Z06.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Chevrolet Corvette 427 Convertible Collectors Edit Chevrolet Corvette 427 Convertible Collectors Edit Chevrolet Corvette 427 Convertible Collectors Edit
Chevrolet Corvette 427 Convertible Collectors Edit
Rij-impressie Chevrolet Corvette C7 Stingray

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Posterstory

Corvette C5 Commemorative Edition

Volg AutoWeek