Autonieuws  |  Actiemodelletje: Lexus CT 200h Business Style

3 december 2012  |  09:56  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Het einde van het jaar nadert, en Lexus wil dat graag met een speciale CT 200h vieren. De Business Style krijgt een riante uitrusting tegen een kleine meerprijs.

Naast Lexus zullen ongetwijfeld nog vele merken volgen met een zogenaamde eindejaarsknaller. De CT 200h wordt aangekleed met het nieuwe Lexus MoveOn navigatiesysteem, lichtmetalen wielen in de maat 16- of 17-inch, cruise control en privacy glass. Voor gemakkelijk parkeren schroeft Lexus een achteruitrijcamera op de hybride CT.

De Business Style is in de kleuren White Pearl, Satin Silver, Mercury Grey, Sienna Brown en het exclusieve Starlight Black te leveren, naar wens kan het dashboard versierd met Techno Silver of Oriëntal Bamboo inleg. Als kersje op de taart zijn het stuurwiel, de deurpanelen en het instrumentarium afgewerkt met Camel of Silver stiksels. De stoelen zijn bedekt van speciale ProLuxe bekleding. Voor 32.990 euro is de CT 200h Business Style te bestellen. De Lexus met 14% bijtelling is bovendien vanaf 489 euro per maand te leasen.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek is jarig en trakteert! (Advertorial)

Daarom geven we een supersnelle Porsche 911 Cabrio weg! Wil jij ‘m winnen?   Lees verder
AutoWeek is jarig en trakteert!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Lexus CT 200h Business Style Lexus CT 200h Lexus CT 200h
Lexus CT200h

Peilstok

Ik vind de Fiat Multipla uit de AutoWeek Top 50:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

DE LEXUS CT 25TH EDITION DE LUXE VAN LEXUS TIJDELIJK NOG VOORDELIGER € 2.000,- VOORDEEL EN 14% ...

AutoWeek Dubbeltest

Audi A3 g-tron - Lexus CT 200h

Volg AutoWeek