Autonieuws  |  Actiemodelletje: Lexus CT 200h Business Style

3 december 2012  |  09:56  |  Tekst:

Het einde van het jaar nadert, en Lexus wil dat graag met een speciale CT 200h vieren. De Business Style krijgt een riante uitrusting tegen een kleine meerprijs.

Naast Lexus zullen ongetwijfeld nog vele merken volgen met een zogenaamde eindejaarsknaller. De CT 200h wordt aangekleed met het nieuwe Lexus MoveOn navigatiesysteem, lichtmetalen wielen in de maat 16- of 17-inch, cruise control en privacy glass. Voor gemakkelijk parkeren schroeft Lexus een achteruitrijcamera op de hybride CT.

De Business Style is in de kleuren White Pearl, Satin Silver, Mercury Grey, Sienna Brown en het exclusieve Starlight Black te leveren, naar wens kan het dashboard versierd met Techno Silver of Oriëntal Bamboo inleg. Als kersje op de taart zijn het stuurwiel, de deurpanelen en het instrumentarium afgewerkt met Camel of Silver stiksels. De stoelen zijn bedekt van speciale ProLuxe bekleding. Voor 32.990 euro is de CT 200h Business Style te bestellen. De Lexus met 14% bijtelling is bovendien vanaf 489 euro per maand te leasen.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Lexus CT 200h Business Style Lexus CT 200h Lexus CT 200h
Lexus CT200h

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

DE LEXUS CT 25TH EDITION DE LUXE VAN LEXUS TIJDELIJK NOG VOORDELIGER € 2.000,- VOORDEEL EN 14% ...

AutoWeek Dubbeltest

Audi A3 g-tron - Lexus CT 200h

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep