Autonieuws  |  Porsche Cayman druppelt verder het internet op

28 november 2012  |  16:21  |  Tekst:

Gisteren konden we het front van de nieuwe kleine Porsche al in vol ornaat aanschouwen. Vandaag druppelt de Cayman verder het internet op!

De website Jalopnik heeft vijf behoorlijk goede foto's van de Porsches nieuwste telg in handen weten te krijgen. De Cayman laat zowel zijn voor- als achterzijde goed bekijken op deze professioneel geschoten plaatjes.

Dat de baby-911 iets groeit ten opzichte van zijn voorganger was natuurlijk te verwachten. Op het eerste gezicht valt vooral op hoe breed uitgesmeerd de nieuwe Duitse troef in het sportwagensegment lijkt. Officiële informatie is er nog niet, die verwachten we op zeer korte termijn met het aanvangen van de Autoshow in Los Angeles. Gisteren kregen we al wat gelekte informatie in handen over de motorisering. Naar verluidt krijgt de 'gewone' Cayman een 2,7 zescilinder die 275 pk levert. De Cayman S zou 325 pk uit de tot 3,4 liter opgeboorde boxermotor krijgen. Binnenkort verwachten we meer informatie over het nieuwste wapenfeit van Porsche, houd onze website dus scherp in de gaten!

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Gelekt: Porsche Cayman 2013 Gelekt: Porsche Cayman 2013 Gelekt: Porsche Cayman 2013
Gelekt: Porsche Cayman 2013 Gelekt: Porsche Cayman 2013

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

BMW 1-serie M Coupť - Porsche Cayman R

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep