Autonieuws

Porsche Cayman druppelt verder het internet op

28 november 2012  |  16:21  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Gisteren konden we het front van de nieuwe kleine Porsche al in vol ornaat aanschouwen. Vandaag druppelt de Cayman verder het internet op!

De website Jalopnik heeft vijf behoorlijk goede foto's van de Porsches nieuwste telg in handen weten te krijgen. De Cayman laat zowel zijn voor- als achterzijde goed bekijken op deze professioneel geschoten plaatjes.

Dat de baby-911 iets groeit ten opzichte van zijn voorganger was natuurlijk te verwachten. Op het eerste gezicht valt vooral op hoe breed uitgesmeerd de nieuwe Duitse troef in het sportwagensegment lijkt. Officiële informatie is er nog niet, die verwachten we op zeer korte termijn met het aanvangen van de Autoshow in Los Angeles. Gisteren kregen we al wat gelekte informatie in handen over de motorisering. Naar verluidt krijgt de 'gewone' Cayman een 2,7 zescilinder die 275 pk levert. De Cayman S zou 325 pk uit de tot 3,4 liter opgeboorde boxermotor krijgen. Binnenkort verwachten we meer informatie over het nieuwste wapenfeit van Porsche, houd onze website dus scherp in de gaten!

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Gelekt: Porsche Cayman 2013 Gelekt: Porsche Cayman 2013 Gelekt: Porsche Cayman 2013
Gelekt: Porsche Cayman 2013 Gelekt: Porsche Cayman 2013
Rij-impressie Porsche Cayman GT4

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

AutoWeek Dubbeltest

BMW 1-serie M Coupé - Porsche Cayman R

Volg AutoWeek