Autonieuws  |  Fiat doet avontuurlijk met 500L Trekking

28 november 2012  |  13:38  |  Tekst:

Nog voor de Los Angeles Autoshow stuurt Fiat de 500L Trekking de wereld in. De avontuurlijk uitgedoste 500L is niet enkel voorbehouden aan de Amerikaanse markt.

Goed nieuws dus voor de Nederlanders die hun 500L een wat ruiger voorkomen willen geven. De term Trekking wordt bij het Italiaanse merk al langer gebruikt voor modellen die een wat robuustere uitstraling krijgen, zonder daar direct de prestaties tegenover te zetten. De 500L Trekking krijgt aangepast bumperwerk, dikker vormgegeven wielkasten en wordt op nieuw 17-inch lichtmetaal gezet. De visuele opsmuk blijft niet gereserveerd voor de buitenkant, ook de binnenzijde wordt onder handen genomen, al zijn de aanpassingen gering. Kopers krijgen een interieur dat in two-tone lak is uitgevoerd en kunnen kiezen uit een selectie speciale materialen.

De 500L Trekking is een kleine voorbode van wat we volgend jaar uit de 500-stallen van Fiat kunnen verwachten. Enige tijd geleden al kondigde het Italiaanse merk de 500X aan, de zoveelste afgeleide van de 500. De 'X' wordt een SUV die wel degelijk de beschikking krijgt over vierwielaandrijving, iets wat bij deze Trekking niet het geval is. Wie graag veel mensen meezeult kan volgend jaar eveneens bij Fiat terecht voor de zevenzits 500L.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Fiat 500L Trekking Fiat 500L Trekking Fiat 500L Trekking
Fiat 500L Trekking Fiat 500L Trekking Fiat 500L Trekking

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

Nissan Juke 1.6 - Fiat 500L Twin-Air 105

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep