Autonieuws

Fiat doet avontuurlijk met 500L Trekking

28 november 2012  |  13:38  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Nog voor de Los Angeles Autoshow stuurt Fiat de 500L Trekking de wereld in. De avontuurlijk uitgedoste 500L is niet enkel voorbehouden aan de Amerikaanse markt.

Goed nieuws dus voor de Nederlanders die hun 500L een wat ruiger voorkomen willen geven. De term Trekking wordt bij het Italiaanse merk al langer gebruikt voor modellen die een wat robuustere uitstraling krijgen, zonder daar direct de prestaties tegenover te zetten. De 500L Trekking krijgt aangepast bumperwerk, dikker vormgegeven wielkasten en wordt op nieuw 17-inch lichtmetaal gezet. De visuele opsmuk blijft niet gereserveerd voor de buitenkant, ook de binnenzijde wordt onder handen genomen, al zijn de aanpassingen gering. Kopers krijgen een interieur dat in two-tone lak is uitgevoerd en kunnen kiezen uit een selectie speciale materialen.

De 500L Trekking is een kleine voorbode van wat we volgend jaar uit de 500-stallen van Fiat kunnen verwachten. Enige tijd geleden al kondigde het Italiaanse merk de 500X aan, de zoveelste afgeleide van de 500. De 'X' wordt een SUV die wel degelijk de beschikking krijgt over vierwielaandrijving, iets wat bij deze Trekking niet het geval is. Wie graag veel mensen meezeult kan volgend jaar eveneens bij Fiat terecht voor de zevenzits 500L.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Fiat 500L Trekking Fiat 500L Trekking Fiat 500L Trekking
Fiat 500L Trekking Fiat 500L Trekking Fiat 500L Trekking
Rij-impressie Fiat 500L

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

AutoWeek Dubbeltest

Nissan Juke 1.6 - Fiat 500L Twin-Air 105

Volg AutoWeek