Autonieuws

Budget Volkswagen voor AziŽ gekiekt

28 november 2012  |  12:50  |  Tekst:
    Print     Mail

Kort geleden werd bekend dat Volkswagen met een budgetmerk op de Chinese en Indiase markt wil jagen op jonge kopers. Vandaag spotte onze spionagefotograaf een ingepakt model op de wegen van Zuid-Europa.

Het is niet helemaal duidelijk of het model dat we op de foto zien onderdeel gaat zijn van het budgetmerk of dat hij daadwerkelijk als Volkswagen op de Chinese en Indiase markt gaat verschijnen. We zien een auto die wat carrosserievorm het midden houdt tussen een kleine station en een hatchback. Denk bijvoorbeeld aan de Mitsubishi Lancer Sportback zoals we die hier sporadisch op de Nederlandse wegen zien. Naar verluidt staat de budget Volkswagen op het platform van de nieuwe Golf VII en gaat hij nog geen 10.000 euro kosten. Wat motorisering betreft tasten we nog in het duister, wellicht zijn moderne TSI-blokken net wat te prijzig voor de nog naamloze Duitser. Het is op de foto's niet duidelijk te zien, maar volgens onze spionagefotograaf lijkt het dashboard sterk op dat van de Golf. In 2014 moet Volkswagen de Oriëntaalse markten verblijden met zijn nieuwe model.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Budget Volkswagen China Budget Volkswagen China Budget Volkswagen China
Budget Volkswagen China Budget Volkswagen China Budget Volkswagen China
Welkom Duurtest - Volkswagen Touran

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Ford Mondeo, Sierra of Taunus is de ...

ActieAuto

De slimste route naar jouw klus De slimste route naar jouw klus Welke bestemming u ook kiest, u zit altijd goed. Er zijn natuurlijk vele ...

AutoWeek Triotest

Kia Cee'd - Nissan Pulsar - Volkswagen Golf

Volg AutoWeek