Autonieuws

Budget Volkswagen voor AziŽ gekiekt

28 november 2012  |  12:50  |  Tekst:
    Print     Mail

Kort geleden werd bekend dat Volkswagen met een budgetmerk op de Chinese en Indiase markt wil jagen op jonge kopers. Vandaag spotte onze spionagefotograaf een ingepakt model op de wegen van Zuid-Europa.

Het is niet helemaal duidelijk of het model dat we op de foto zien onderdeel gaat zijn van het budgetmerk of dat hij daadwerkelijk als Volkswagen op de Chinese en Indiase markt gaat verschijnen. We zien een auto die wat carrosserievorm het midden houdt tussen een kleine station en een hatchback. Denk bijvoorbeeld aan de Mitsubishi Lancer Sportback zoals we die hier sporadisch op de Nederlandse wegen zien. Naar verluidt staat de budget Volkswagen op het platform van de nieuwe Golf VII en gaat hij nog geen 10.000 euro kosten. Wat motorisering betreft tasten we nog in het duister, wellicht zijn moderne TSI-blokken net wat te prijzig voor de nog naamloze Duitser. Het is op de foto's niet duidelijk te zien, maar volgens onze spionagefotograaf lijkt het dashboard sterk op dat van de Golf. In 2014 moet Volkswagen de Oriëntaalse markten verblijden met zijn nieuwe model.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok? (Advertorial)

Alle AutoWeek-producten zijn in de online shop verkrijgbaar.   Lees verder
Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok?
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Budget Volkswagen China Budget Volkswagen China Budget Volkswagen China
Budget Volkswagen China Budget Volkswagen China Budget Volkswagen China

Peilstok

Ik vind de Citroën C4 Cactus uit de AutoWeek Top 50:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

De Polo Edition. Nu vanaf € 15.730*. Polo Edition. De Polo Edition. Nu vanaf € 15.730*  De Polo is verder verbeterd en zit vol ...

AutoWeek Dubbeltest

Ford Grand C-Max - Volkswagen Touran

Volg AutoWeek