Autonieuws

Jeremy Scott geeft je Smartje vleugels

28 november 2012  |  09:55  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Het hippe Los Angeles is natuurlijk een ideale plek om de Smart Fortwo nog eens in het zonnetje te zetten. Het merk doet dit door de Smart Forjeremy te presenteren, een door modeontwerper Jeremy Scott aangepakte Fortwo Electric Drive.

De opvallende vleugels aan de achterzijde van de auto zijn het handelsmerk van Jeremy Scott. Deze man is verantwoordelijk voor diverse outfits van onder meer Lady Gaga, Madonna, Katy Perry en Rihanna. De muzikale omlijsting werd verzorgd door M.I.A., een Sri Lankese rapster die vooral bekend is door het nummer 'Paper Planes'.

De Forjeremy heeft een helder witte lak, met chromen sideblades voor de Tridion veiligheidskooi. De rode accenten op de vleugels dienen als remlichten. De showauto heeft bredere banden en uitgeklopte wielkasten. De buitenspiegelkappen en de rand rond de grille hebben ook chroomafwerking.

De techniek van de Forjeremy is bekend van de Smart Electric Drive. De auto krijgt z'n kracht van een 75 pk sterke elektromotor. De sprint naar 60 km/h kost 4,8 seconden en de topsnelheid is 125 km/h. De actieradius is 145 kilometer.

De auto is vandaag op de persdag LA Auto Show te zien, productieplannen zijn er logischerwijs niet.

 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Smart Forjeremy Smart Forjeremy Smart Forjeremy
Smart Forjeremy Smart Forjeremy Smart Forjeremy
foto icoon
Foto special
Smart forjeremy
Smart forjeremy
Rij-impressie - Smart Fortwo

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

smart fortwo en forfour nu met voorraadvoordeel Smart nu met voorraadvoordeel Als je nu kiest voor een smart fortwo of forfour uit voorraad, dan kan je ...

AutoWeek Multitest

Acht automatische transmissies onder de loep

Volg AutoWeek