Autonieuws  |  Jeremy Scott geeft je Smartje vleugels

28 november 2012  |  09:55  |  Tekst:

Het hippe Los Angeles is natuurlijk een ideale plek om de Smart Fortwo nog eens in het zonnetje te zetten. Het merk doet dit door de Smart Forjeremy te presenteren, een door modeontwerper Jeremy Scott aangepakte Fortwo Electric Drive.

De opvallende vleugels aan de achterzijde van de auto zijn het handelsmerk van Jeremy Scott. Deze man is verantwoordelijk voor diverse outfits van onder meer Lady Gaga, Madonna, Katy Perry en Rihanna. De muzikale omlijsting werd verzorgd door M.I.A., een Sri Lankese rapster die vooral bekend is door het nummer 'Paper Planes'.

De Forjeremy heeft een helder witte lak, met chromen sideblades voor de Tridion veiligheidskooi. De rode accenten op de vleugels dienen als remlichten. De showauto heeft bredere banden en uitgeklopte wielkasten. De buitenspiegelkappen en de rand rond de grille hebben ook chroomafwerking.

De techniek van de Forjeremy is bekend van de Smart Electric Drive. De auto krijgt z'n kracht van een 75 pk sterke elektromotor. De sprint naar 60 km/h kost 4,8 seconden en de topsnelheid is 125 km/h. De actieradius is 145 kilometer.

De auto is vandaag op de persdag LA Auto Show te zien, productieplannen zijn er logischerwijs niet.

 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Smart Forjeremy Smart Forjeremy Smart Forjeremy
Smart Forjeremy Smart Forjeremy Smart Forjeremy
foto icoon
Foto special
Smart forjeremy
Smart forjeremy

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

smart fortwo edition MOSCOT – special edition van de smart fortwo cabrio smart en MOSCOT nodigen ...

AutoWeek Multitest

Acht automatische transmissies onder de loep

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep