Autonieuws  |  Meer foto’s Toyota RAV4

27 november 2012  |  09:56  |  Tekst:

Kort na de eerste set foto’s verschijnen er opnieuw beelden op het internet van de Toyota RAV4. De auto is nu vanuit alle hoeken ongecamoufleerd te zien.

Hoewel we gisteren al een uitgebreide blik op het uiterlijk van de nieuwe RAV4 konden werpen wordt er met de nieuwe foto's nog meer duidelijk. Vooral op de flanken valt op dat de auto er door de hoog oplopende raamlijn en de krappere wielkasten een stuk massiever uitziet. Het laatste restje terreinwagen-look, wat bij de huidige RAV4 al fors minder werd toen het reservewiel van de achterklep verdween, is er nu wel af.  Geheel in lijn met concurrenten als de Mazda CX-5 en de Kia Sportage is de Toyota wat meer een ‘cross-over’ en wat minder een SUV.

Waar we bij gelekte foto’s van een Aziatische auto doorgaans de Amerikaanse versie zien gaat het hier gewoon om de uitvoering zoals wij die krijgen. Het lijkt er dus op dat de auto exact zoals hij hier te zien is in de Nederlandse showrooms komt te staan. 
 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota RAV4 2013 Toyota RAV4 2013 Toyota RAV4 2013
Toyota RAV4 2013

Peilstok

Ik vind de Range Rover Evoque:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

Toyota RAV4 Style Vanaf € 36.955,00 Nu met € 1.500,- aan accessoires cadeau! Vanaf € ...

AutoWeek Dubbeltest

Subaru Forester - Toyota RAV4

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep