Autonieuws  |  Meer fotoís Toyota RAV4

27 november 2012  |  09:56  |  Tekst:

Kort na de eerste set foto’s verschijnen er opnieuw beelden op het internet van de Toyota RAV4. De auto is nu vanuit alle hoeken ongecamoufleerd te zien.

Hoewel we gisteren al een uitgebreide blik op het uiterlijk van de nieuwe RAV4 konden werpen wordt er met de nieuwe foto's nog meer duidelijk. Vooral op de flanken valt op dat de auto er door de hoog oplopende raamlijn en de krappere wielkasten een stuk massiever uitziet. Het laatste restje terreinwagen-look, wat bij de huidige RAV4 al fors minder werd toen het reservewiel van de achterklep verdween, is er nu wel af.  Geheel in lijn met concurrenten als de Mazda CX-5 en de Kia Sportage is de Toyota wat meer een ‘cross-over’ en wat minder een SUV.

Waar we bij gelekte foto’s van een Aziatische auto doorgaans de Amerikaanse versie zien gaat het hier gewoon om de uitvoering zoals wij die krijgen. Het lijkt er dus op dat de auto exact zoals hij hier te zien is in de Nederlandse showrooms komt te staan. 
 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota RAV4 2013 Toyota RAV4 2013 Toyota RAV4 2013
Toyota RAV4 2013

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

Nu € 1.500,- extra inruilwaarde bij een RAV4  Nu een nieuwe RAV4 vanaf € 31.950,-* incl.

AutoWeek Dubbeltest

Subaru Forester - Toyota RAV4

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep