Autonieuws

Meer fotos Toyota RAV4

27 november 2012  |  09:56  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Kort na de eerste set foto’s verschijnen er opnieuw beelden op het internet van de Toyota RAV4. De auto is nu vanuit alle hoeken ongecamoufleerd te zien.

Hoewel we gisteren al een uitgebreide blik op het uiterlijk van de nieuwe RAV4 konden werpen wordt er met de nieuwe foto's nog meer duidelijk. Vooral op de flanken valt op dat de auto er door de hoog oplopende raamlijn en de krappere wielkasten een stuk massiever uitziet. Het laatste restje terreinwagen-look, wat bij de huidige RAV4 al fors minder werd toen het reservewiel van de achterklep verdween, is er nu wel af.  Geheel in lijn met concurrenten als de Mazda CX-5 en de Kia Sportage is de Toyota wat meer een ‘cross-over’ en wat minder een SUV.

Waar we bij gelekte foto’s van een Aziatische auto doorgaans de Amerikaanse versie zien gaat het hier gewoon om de uitvoering zoals wij die krijgen. Het lijkt er dus op dat de auto exact zoals hij hier te zien is in de Nederlandse showrooms komt te staan. 
 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota RAV4 2013 Toyota RAV4 2013 Toyota RAV4 2013
Toyota RAV4 2013
Dubbeltest - Toyota RAV4 vs. Subaru Forester

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

ActieAuto

RAV4 Dynamic Plus Edition RAV4 Dynamic Plus Edition Nu tijdelijk met € 1.810,- klantvoordeel* De nieuwe RAV4 beschikt over ...

AutoWeek Multitest

SUV versus MPV

Volg AutoWeek