Autonieuws  |  Sinistere Cadillac ATS van D3

25 november 2012  |  16:16  |  Tekst:

Cadillac wil met de ATS graag meedoen met de Duitse topmerken. Op één gebied is dat vast gelukt: een tuner heeft zich op het model gestort.

Geregeld komt er hier een getunede Audi, Mercedes of BMW voorbij, maar een aangepaste Cadillac is best bijzonder voor ons Europeanen. D3 Group, de maker van dit sinistere gevaarte, is dan ook een Amerikaans bedrijf. Het moet gezegd: ze hebben zich ingehouden. We zien geen enorme wantstaltige vleugels en bumpers, maar door de min of meer subtiele ingrepen ziet het geheel er wel een stuk dikker uit.

Hoofdverantwoordelijke daarvoor is de verlagingsset. De auto ligt flink lager dan origineel het geval is, en dat zorgt in combinatie met de gigantische zwarte wielen voor behoorlijk goed gevulde wielkasten. Er gaat werkelijk geen blaadje meer tussen auto en wielen. Het pakket wordt gecompleteerd door een zwarte grille en subtiele toevoegingen aan voorbumper, sideskirts en achterklep. Motorische tuning levert het bedrijf nog niet, maar dat zit naar verluid wel in de pijplijn.  
 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Cadillac ATS D3 Tuning Cadillac ATS D3 Tuning Cadillac ATS D3 Tuning
Cadillac ATS D3 Tuning Cadillac ATS D3 Tuning

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep