Autonieuws

De Audi R8 volgens Regula

23 november 2012  |  11:50  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De Audi R8 is bij menig tuningbedrijf een geliefde auto. De Duitse tuner Regula heeft wat tekeningen losgelaten van zijn visie op de R8. Het resultaat is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen.

Alsof de R8 een ademhalingsprobleem heeft monteert Regula een enorm gapend gat aan de voorkant. Aan koeling geen gebrek, al ligt de motor natuurlijk in het midden. Voor extra luchtstroming heeft Regula het lokale windmolenpark bezocht en een viertal energieopwekkers als velgen gemonteerd. Regula zegt dat het om 20-inch gaat, al doen de tekeningen nog grotere wielen vermoeden. Achterop zien we een behoorlijke taartschep die voor extra neerwaartse druk moet zorgen. Ook zijn er twee diagonale balkjes die geïnspireerd lijken op de gefacelifte Lamborghini Gallardo. 

Regula zegt de R8 een 'oneindig robuuste' uitstraling te hebben gegeven. De bodykit is gek genoeg alleen leverbaar op de R8 coupé met V10 en de V8 Spyder. Wat dit geintje moet kosten? Voor 7.698 euro schroeft Regula het extra plastic op je Duitse sportwagen. Voor 1.398 euro worden de 525 pk's van de V10 tot 560 pk opgekrikt middels een knap staaltje chiptuning.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

De kortste weg naar voordeel! (Advertorial)

op actieauto.nl vind je alle merkacties en de beste dealeracties!   Lees verder
De kortste weg naar voordeel!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Audi R8 volgens Regula Tuning Audi R8 volgens Regula Tuning

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete compacte Alfa Romeo is de ...

AutoWeek Posterstory

Audi R8 V10 Plus

Volg AutoWeek