Autonieuws

Vakantiescoop: Maserati Quattroporte

28 juli 2012  |  16:00  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Terwijl grote delen van Nederland op dit moment vakantie vieren, gaat het testwerk voor de autofabrikanten gewoon door. Nu kun je in dit geval het aangename prima combineren met het nuttige; gecamoufleerde prototypes kieken terwijl je onderweg bent naar je vakantieadres! René van Wijgerden had in de omgeving van Turijn een lekkere vangst in de vorm van de nieuwe Maserati Quattroporte.

Een vijftal testauto’s hield halt bij een tankstation en René zag z’n kans schoon. Net als de RAV4, de eerdere vakantiescoop vandaag. hebben we de Maserati al eens laten zien door de lens van onze professionele spionagefotografen maar het is toch altijd weer bijzonder wanneer je zelf oog in oog komt te staan met zo’n ingepakt prototype. Zeker als het een Maserati betreft! Aan de twee dubbele uitlaatstukken te zien, hebben we hier te maken met een V8 maar volgens de berichten zijn de Italianen ook aan het testen met een zescilinder. De auto is dusdanig gecamoufleerd dat het lijkt alsof-ie een grote achterklep krijgt a la Porsche Panamera maar de inmiddels uitgelekte patentschetsen tonen aan dat ook de nieuwe Quattroporte, die volgend jaar op de markt komt, ‘gewoon’ een kofferklep krijgt.

 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Maserati Quattroporte Maserati Quattroporte
Rij-impressie Maserati Quattroporte

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

AutoWeek Posterstory

Maserati Quattroporte

Volg AutoWeek