Autonieuws  |  Mercedes CLS Shooting Brake gelekt

29 juni 2012  |  12:06  |  Tekst:

Helaas, het mocht niet zo zijn. Mercedes-Benz wilde de CLS Shooting Break tot later vandaag onder de pet houden, maar de eerste foto’s zijn op internet beland.

Volgens de internet-tamtam krijgt de bagageruimte van de Shooting Break met de achterbank neergeklapt een inhoud van 1.550 liter. De CLS Shooting Break is echter niet zo’n pakezel als de E-klasse: naar verluidt kun je de laadvloer af fabriek ook met aluminium of gepolijst hout laten bekleden.
Qua motoriseringen komen een CLS 250 CDI met 204 pk en een CLS 350 CDI met 265 pk beschikbaar. We verwachten ook een CLS 350 (306 pk) en een CLS 500 (435 pk). Eerdere spyshots toonden aan dat er ook een AMG-versie komt. Maar die volgt waarschijnlijk pas in een later stadium.
Mercedes-Benz had de CLS Shooting Break bewaard voor het Goodwood Festival of Speed. Uiteraard staat de auto eind september ook op de Autosalon van Parijs. We mikken op een marktintroductie in het laatste kwartaal van dit jaar. Later vandaag alle officiële informatie over deze CLS Shooting Break.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Mercedes CLS Shooting Brake Mercedes CLS Shooting Brake Mercedes CLS Shooting Brake
Mercedes CLS Shooting Break gelekt Mercedes CLS Shooting Brake Mercedes CLS Shooting Brake

Peilstok

Ik vind de Honda S2000:

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep