Autonieuws  |  Red Bull zoekt snelste racegamer op Goodwood

8 mei 2012  |  21:00

Het Goodwood Festival of Speed is niet alleen voor mensen en machines die zich al bewezen hebben in de auto- en motorsport. Talenten op het gebied van racegames kunnen er namelijk ook laten zien wat ze waard zijn.

Red Bull Gridsters, zo heet het initiatief van het bekende energiedrankjesconcern. Deze competitie richt zich op de zoektocht naar de snelste racegamers. De zestien snelste talenten uit verschillende racegames nemen het in de Red Bull gaming arena tegen elkaar op tijdens het Festival of Speed, van 28 juni tot en met 1 juli.

De competitie sluit aan bij het thema van het event in Goodwood, Young Guns. De jonge gamers zullen hun best moeten doen in de aanwezigheid van tweevoudig Formule 1-wereldkampioen Sebastian Vettel en de vele teambazen die op het evenement rondlopen.

Op 15 mei aanstaande maakt Red Bull meer informatie bekend rondom de zoektocht naar de snelste racegamer. Vanaf dat moment is ook de inschrijving voor de talentenjacht geopend. Door middel van een online aanmeldingsformulier kunnen kandidaten zich aanmelden, terwijl ze een video moeten inleveren om hun vaardigheid te bewijzen.

Meer weten/lezen over het Festival of Speed? Volg onze online berichtgevingen via www.autoweek.nl/goodwood en/of bestel ons bijzondere 212 pagina's tellende glossy magazine via www.autoweek.nl/bestel.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek BigBoys! Elke zaterdag 16:30 op SBS6 (Advertorial)

De autokenners van AutoWeek komen met hun eigen televisieprogramma.   Lees verder
  advertorial Big Boys
 

Foto's en video's bij dit artikel

Red Bull Racing

Peilstok

De Jaguar X-type faalde hopeloos, gaat het de XE wel lukken om de Duitse concurrentie slapeloze nachten te bezorgen?

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

De zomer in je bol bij Motorhuis. Koop nu een auto bij Motorhuis en betaal pas over 12 maanden. Dat noemen wij ...

AutoWeek Test

BMW X5 M50d

Volg AutoWeek

© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep