Autonieuws

Groeten uit Peking!

28 april 2012  |  08:00  |  Tekst:
    Print     Mail

Een bijzondere beurs, die autoshow van Peking. We blikken in deze fotoshow nog een keer terug en laten je de auto's zien die niet voor Europa bestemd zijn en lekker binnen de Chinese muren blijven. Of dat terecht is? Oordeel zelf!

Natuurlijk waren onze ogen vooral gericht op de auto's met herkenbare merknamen en de modellen die ook daadwerkijk voor de Europese markt bedoeld zijn, zoals de Lamborghini Urus, Audi RS Q3, Jaguar XJ Ultimate en Skoda Rapid. Een voorbode van de Peugeot 2008 zagen we in de vorm van de Urban Crossover Concept. Ook herkenbaar, maar toch alleen bedoeld voor China, zijn de Fiat Viaggio en de Volkswagen Lavida. En dan had je nog een hele waslijst aan merken die hun modellen voor de gelegenheid hadden aangepast aan de Chinese smaak, zoals Chrysler met een speciale versie van de 300C. Maar een Chinese autoshow zou geen Chinese autoshow zijn zonder bijzondere creaties voor de thuismarkt. Een overzicht daarvan zie je in deze fotoshow. Kijk, geniet en verwonder! 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Shou Wang concept (foto ANP) JAC Heyue SC Geely Mo Car concept
BAIC C60F Changan CS35
foto icoon
Foto special
Auto China 2012
Chery TX Concept
Rij-impressie Smart Fortwo Cabrio

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Dubbeltest

Opel Corsa 1.0 Turbo - Seat Ibiza 1.0 EcoTSI

Volg AutoWeek