Autonieuws  |  Ultieme Nissan GT-R op de Nordschleife

29 april 2012  |  14:59  |  Tekst:

De GT-R is in de basis al een auto die bijna al het andere op het asfalt verpulvert, maar wat Nissan betreft is het nog niet genoeg. Onze fotografen hebben op de Nordschleife een nog extremere versie gespot.

Deze extreme GT-R onderscheidt zich van de standaardversie door onder meer een grotere achterspoiler en een rolkooi. Onze fotografen melden dat deze Nissan extreem snelle rondetijden neerzette op de Ring. Deze auto is echter geen concurrent voor de Porsche 911 GT2 RS.

In plaats daarvan gaat Nissan deze twee auto’s puur voor racedoeleinden inzetten. Diverse Nissan-coureurs, waaronder chef testrijder Toshio Suzuki, nemen plaats achter het stuur van de blauwe en witte auto’s tijdens de 24-uursrace op de Nordschleife. Dat evenement vindt plaats van 17 tot en met 20 mei.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Nissan GT-R factory racer Nissan GT-R factory racer Nissan GT-R factory racer
Nissan GT-R factory racer Nissan GT-R factory racer Nissan GT-R factory racer

Peilstok

De leukste opgeruigde station voor weinig uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

Nissan GT-R - Porsche 911 Turbo

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep