Autonieuws

Nog een DS-plaagstootje van CitroŽn

21 maart 2012  |  13:28  |  Tekst:
    Print     Mail

Het gaat maar door met de luxe DS-reeks van Citroën. We hebben de tweede schimmige afbeelding van het volgende model, ditmaal van het front.

Eerder deze week werden we ook al lekker gemaakt met een teaser-afbeelding van wat lijkt op een nieuwe auto in de luxe DS-lijn van Citroën. Of het om een concept of een productieauto gaat, is nog onduidelijk. Deze teaser doet ons in elk geval sterk denken aan de Metropolis Concept, die het merk enige tijd geleden al eens aan ons toonde. Als naam voor deze nieuwe auto zoemt DS9 rond. Waarschijnlijk zien we dit model in vol ornaat tijdens de Autoshow van Peking.

De Metropolis Concept was een behoorlijk forse auto, met 5,30 meter in de lengte, 2 meter in de breedte en een hoogte van 1,40 meter. Onder de kap vinden we plug in-hybridetechniek, met een elektromotor die gekoppeld is aan een 2,0-liter V6. Of deze krachtbron ook daadwerkelijk in het bovenstaande model terug gaat komen, zullen we eind april weten, als de Chinese autobeurs gehouden wordt.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok? (Advertorial)

Alle AutoWeek-producten zijn in de online shop verkrijgbaar.   Lees verder
Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok?
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

CitroŽn DS9 teaser CitroŽn DS-teaser

Peilstok

Ik vind de Citroën C4 Cactus uit de AutoWeek Top 50:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

Extra inruilvoordeel op Citroën C5 Tourer EXTRA INRUILVOORDEEL OP CITROËN C5 TOURER Als u nu een nieuwe Citroën C5 Tourer aanschaft ...

AutoWeek Dubbeltest

Toyota Auris - CitroŽn C4

Volg AutoWeek