Autonieuws

Nog een DS-plaagstootje van CitroŽn

21 maart 2012  |  13:28  |  Tekst:
    Print     Mail

Het gaat maar door met de luxe DS-reeks van Citroën. We hebben de tweede schimmige afbeelding van het volgende model, ditmaal van het front.

Eerder deze week werden we ook al lekker gemaakt met een teaser-afbeelding van wat lijkt op een nieuwe auto in de luxe DS-lijn van Citroën. Of het om een concept of een productieauto gaat, is nog onduidelijk. Deze teaser doet ons in elk geval sterk denken aan de Metropolis Concept, die het merk enige tijd geleden al eens aan ons toonde. Als naam voor deze nieuwe auto zoemt DS9 rond. Waarschijnlijk zien we dit model in vol ornaat tijdens de Autoshow van Peking.

De Metropolis Concept was een behoorlijk forse auto, met 5,30 meter in de lengte, 2 meter in de breedte en een hoogte van 1,40 meter. Onder de kap vinden we plug in-hybridetechniek, met een elektromotor die gekoppeld is aan een 2,0-liter V6. Of deze krachtbron ook daadwerkelijk in het bovenstaande model terug gaat komen, zullen we eind april weten, als de Chinese autobeurs gehouden wordt.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis Ďm niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

CitroŽn DS9 teaser CitroŽn DS-teaser
Duurtest - afscheid CitroŽn C4 Cactus

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

ActieAuto

3 jaar 1,9% rente op Citroën personenauto's 3 JAAR 1,9% RENTE OP CITROËN PERSONENAUTO'S Wilt u graag rijden in een splinternieuwe ...

AutoWeek Dubbeltest

Opel Adam S-DS 3 Puretech 110

Volg AutoWeek