Autonieuws  |  Gelekt: de Volvo V40 uit alle hoeken en standen!

27 februari 2012  |  10:34  |  Tekst:

Het is nog heel even wachten op de onthulling, maar voor Volvo-enthousiastelingen is elke minuut er vanaf nu eentje teveel. En dus is er nu een video waarin de auto in vol ornaat te zien is op internet beland.

Het zit Volvo niet mee: via een Poolse facebooksite lekten vorige week al officiële foto's van de V40 en nu is het tijd voor een fabrieksvideo. We zien in de video van één minuut nu ook het interieur voor het eerst duidelijk. Met de V40 wil Volvo het opnemen tegen gevestigde namen als de BMW 1-serie, Audi A3 en de nieuwe Mercedes A-klasse.

Definitieve gegevens ontbreken nog, maar we verwachten louter turbomotoren onder de kap. Bij de benzinemotoren zijn dat vermoedelijk exemplaren met een cilinderinhoud van 1,6 liter en 2,0 liter. De diesels hebben een cilinderinhoud van 1,6 of 2,0 liter, waarbij de laatste vermoedelijk de vijfcilinder D3 wordt.

De Volvo V40 is te zien op de Autosalon van Genève. Halverwege dit jaar verschijnt de auto bij de dealers.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volvo V40 Volvo V40 Volvo V40
Volvo V40 Volvo V40 Volvo V40

Peilstok

Ik vind de Range Rover Evoque:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

Mini Cooper vijfdeurs - Volvo V40 T2 - Mazda 3 SkyActiv-G 120

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep