Autonieuws  |  Nu gratis TCT-automaat Alfa Romeo Giulietta

27 februari 2012  |  09:55  |  Tekst:

Wie nu een Alfa Romeo Giulietta bestelt, kan daar tijdelijk zonder extra kosten een automatische transmissie in krijgen.

Deze actie geldt alleen voor de 170 pk sterke 1.4 MultiAir. De vanafprijs van deze Giulietta bedraagt € 27.250. Normaliter betaal je € 1.900 extra om dit model uit te rusten met Alfa Romeo’s eigen TCT-versnellingsbak, een automaat met dubbele koppeling. Tot aan mei 2012 hoeft er geen meerprijs te worden betaald. In combinatie met de 1.4 MultiAir gaat de Alfa zo van 0 tot 100 km/u in 7,7 seconden, één tiende van een seconde sneller dan met een handbak, terwijl de topsnelheid op 218 kilometer per uur ligt.

Het brandstofverbruik ligt volgens Alfa op 5,2 liter per honderd kilometer, met een CO2-uitstoot van 121 gram per kilometer. Daarmee valt de auto in de categorie van twintig procent bijtelling voor zakelijke rijders, ook na de aanscherping van de regeling op 1 juli aanstaande.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Alfa Romeo Giulietta TCT Alfa Romeo Giulietta TCT Alfa Romeo Giulietta TCT

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Occasion Dubbeltest

Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo - Audi A3 Sportback

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep