Autonieuws

Nu gratis TCT-automaat Alfa Romeo Giulietta

27 februari 2012  |  09:55  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Wie nu een Alfa Romeo Giulietta bestelt, kan daar tijdelijk zonder extra kosten een automatische transmissie in krijgen.

Deze actie geldt alleen voor de 170 pk sterke 1.4 MultiAir. De vanafprijs van deze Giulietta bedraagt € 27.250. Normaliter betaal je € 1.900 extra om dit model uit te rusten met Alfa Romeo’s eigen TCT-versnellingsbak, een automaat met dubbele koppeling. Tot aan mei 2012 hoeft er geen meerprijs te worden betaald. In combinatie met de 1.4 MultiAir gaat de Alfa zo van 0 tot 100 km/u in 7,7 seconden, één tiende van een seconde sneller dan met een handbak, terwijl de topsnelheid op 218 kilometer per uur ligt.

Het brandstofverbruik ligt volgens Alfa op 5,2 liter per honderd kilometer, met een CO2-uitstoot van 121 gram per kilometer. Daarmee valt de auto in de categorie van twintig procent bijtelling voor zakelijke rijders, ook na de aanscherping van de regeling op 1 juli aanstaande.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Alfa Romeo Giulietta TCT Alfa Romeo Giulietta TCT Alfa Romeo Giulietta TCT
Rij-impressie - Alfa Romeo Giulietta facelift

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Occasion Dubbeltest

Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo - Audi A3 Sportback

Volg AutoWeek