Autonieuws  |  Gelekt: opvolger Ferrari 599!

25 februari 2012  |  10:38  |  Tekst:

Volgens een uitgebreide teasercampagne zou Ferrari de opvolger van de 599 pas aanstaande woensdag vrijgeven, maar voortijdig is inmiddels een eerste afbeelding op het internet beland.

Volgens de website waar deze afbeelding lekte, betreft dit een kleimodel op basis waarvan de definitieve 599-opvolger is gemaakt. De auto belooft lichter te worden dan z'n voorganger, zodat de rijeigenschappen verbeteren en de uitstoot daalt.

Voor de opvolger van de 599 zetten wij in op de naam 630 GTB. Onder de kap komt waarschijnlijk een 6,3-liter V12 te liggen, die goed is voor dik 700 pk. Schakelen gaat met een transmissie met dubbele koppeling. De CO2-uitstoot reducerende HELE-voorzieningen zijn ook beschikbaar voor deze '630 GTB'.

Ferrari onthult z'n 599-opvolger op de Autosalon van Genève. In de herfst gaat het Italiaanse merk de eerste exemplaren leveren.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Ferrari 630 GTB

Peilstok

Ik vind de Range Rover Evoque:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Posterstory

Ferrari F12 Berlinetta

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep