Autonieuws

BMW Concept M135i: niet aaibaar meer

24 februari 2012  |  10:02  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De nieuwe BMW 1-serie zag er nog wel zo aaibaar uit met zijn bolle oogjes, maar nu begint het menens te worden met BMW’s kleinste. Deze Concept M135i is de voorbode van een kwaaie 1-serie.

BMW gaat verder met de nieuwe M Performance modellijn. Dit is de voorbode van de 1-serie die dat label krijgt. Tevens is het voor het eerst dat de tweede generatie 1-serie als driedeurs wordt getoond. De Concept M135i is voorzien van een zescilinder lijnmotor met twinturbotechniek en een vermogen van meer dan 300 pk.

Verder is de carrosserie voorzien van een nieuwe voorbumper met inlaten die helpen de motor en de extra grote remmen te koelen. De extra dikke achterbumper zorgen er voor dat de auto optisch lekker laag ligt. De concept car staat verder op 18 inch wielen met dubbelspaaks design.

BMW maakt er geen geheim van dat de 135i daadwerkelijk in productie gaat, al wordt dat bij de eerste informatie over deze auto wat omfloerst gebracht. “De concept is een aantrekkelijk vooruitzicht voor de ontwikkeling van het programma van de 1-serie. Verder is er een duidelijk signaal gegeven dat het aanbod M Performance-modellen wordt uitgebreid.” Best kans dus, dat we later dit jaar de productieversie zullen zien.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

De kortste weg naar voordeel! (Advertorial)

op actieauto.nl vind je alle merkacties en de beste dealeracties!   Lees verder
De kortste weg naar voordeel!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

BMW Concept M135i BMW Concept M135i BMW Concept M135i
BMW Concept M135i BMW Concept M135i BMW Concept M135i

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Ford Mondeo, Sierra of Taunus is de ...

ActieAuto

Privé leaen met BMW service lease PRIVÉ LEASEN MET BMW SERVICE LEASE Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe BMW voor een ...

AutoWeek Dubbeltest

BMW 118i - Volvo C30 2.0

Volg AutoWeek