Autonieuws  |  De nieuwe Honda Accord Coupé, ook als hybride

10 januari 2012  |  16:42  |  Tekst:

De kans dat we ‘m in Nederland kunnen gaan bestellen, is helaas klein. Toch willen we jullie de onthulling van de nieuwe Accord Coupé in Detroit niet onthouden.

Zoals we van de Japanners gewend zijn toont Honda de tweedeurs Accord hier officieel nog als concept. Je kunt er echter vanuit gaan dat de uiteindelijk versie bijzonder veel op dit model zal lijken. Heel veel anders dan de vorige Accord oogt-ie niet, maar Honda heeft wel twee opvallende luchtinlaten aan de voorbumper toegevoegd.

Motorisch wordt de auto standaard aangedreven voor een 181 pk-sterke 2,4-liter viercilinder, gekoppeld aan een CVT-automaat. Er is ook een 3,5-liter V6 beschikbaar, gekoppeld aan een automatische danwel handgeschakelde zesbak. Ook zit er weer een hybride in het vat, iets wat Honda na 2007 niet meer aanbood. Volgens de fabrikant kan met deze combinatie van elektromotor en een tweeliter viercilinder zo’n 15 tot 24 kilometer volledig elektrisch gereden worden, tot een snelheid van 100 kilometer per uur.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Honda Accord Coupé Concept Honda Accord Coupé Concept Honda Accord Coupé Concept

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

Honda Accord - Peugeot 508 - Ford Mondeo

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep