Autonieuws

19 Quattroportes voor Italiaanse overheid

1 november 2011  |  09:29  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Ondanks dat de Italië fors in de bespaarstand moet, worden er binnenkort wel nog even negentien Maserati’s Quattroportes afgeleverd voor de overheid.

In het Italiaanse parlement zijn vragen gesteld over de aanschaf van een vloot Maserati’s Quattroporte. De komende jaren moet in Italië de hand op de knip, ondanks dat zijn er negentien van de limousines aangeschaft voor het Ministerie van Defensie. Op die post moet de komende drie jaar 2,5 miljard euro worden bezuinigd.

Emanuele Fiano, de oppositieleider van de Democratische Partij, droeg de discussie aan. “Is er, in een tijd waarin miljoenen Italianen worden getroffen door de economische crisis, een goede reden dat het Ministerie van Defensie het noodzakelijk vindt om negentien gepantserde Maserati’s aan het wagenpark toe te voegen?”

De Minister van Defensie doet de vragen van de oppositie af als een ‘heksenjacht’ en vertelt dat de auto’s zijn besteld op het budget van 2008-2009. Lang voordat afgelopen zomer de bezuinigingsmaatregelen werden aangekondigd. “Ik zie het probleem niet. Maserati’s zijn een Italiaans product en goedkoper dan de Duitse concurrenten.”

 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Een vloot Maserati Quattroportes Maserati Quattroporte Sport GT S Maserati Quattroporte Sport GT S
Rij-impressie Maserati Quattroporte

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Posterstory

Maserati Quattroporte

Volg AutoWeek