Autonieuws  |  19 Quattroportes voor Italiaanse overheid

1 november 2011  |  09:29  |  Tekst:

Ondanks dat de Italië fors in de bespaarstand moet, worden er binnenkort wel nog even negentien Maserati’s Quattroportes afgeleverd voor de overheid.

In het Italiaanse parlement zijn vragen gesteld over de aanschaf van een vloot Maserati’s Quattroporte. De komende jaren moet in Italië de hand op de knip, ondanks dat zijn er negentien van de limousines aangeschaft voor het Ministerie van Defensie. Op die post moet de komende drie jaar 2,5 miljard euro worden bezuinigd.

Emanuele Fiano, de oppositieleider van de Democratische Partij, droeg de discussie aan. “Is er, in een tijd waarin miljoenen Italianen worden getroffen door de economische crisis, een goede reden dat het Ministerie van Defensie het noodzakelijk vindt om negentien gepantserde Maserati’s aan het wagenpark toe te voegen?”

De Minister van Defensie doet de vragen van de oppositie af als een ‘heksenjacht’ en vertelt dat de auto’s zijn besteld op het budget van 2008-2009. Lang voordat afgelopen zomer de bezuinigingsmaatregelen werden aangekondigd. “Ik zie het probleem niet. Maserati’s zijn een Italiaans product en goedkoper dan de Duitse concurrenten.”

 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Een vloot Maserati Quattroportes Maserati Quattroporte Sport GT S Maserati Quattroporte Sport GT S

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Posterstory

Maserati Quattroporte

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep