Autonieuws  |  Aston Martin V12 Zagato: 150 voor de straat

4 juli 2011  |  13:56  |  Tekst:

We kondigden al eerder aan dat Aston Martin van de V12 Zagato racer ook een gelimiteerde serie voor de openbare weg zou gaan maken. De aantallen en de prijs zijn nu bekend.

De Aston Martin V12 Zagato wordt, zoals dat gebruikelijk is met de Astons van de Italiaanse koetsbouwer, een zeer exclusieve verschijning. De Britten bouwen slechts 150 exemplaren. Ook de prijs is weer indrukwekkend. De V12 Zagato, die is gebaseerd op de V12 Vantage kost 330.000 pond ofwel 364.000 euro – zónder belastingen welteverstaan.

Zagato en Aston Martin vieren met deze auto hun vijftigjarige samenwerking. Het meest recente wapenfeit was de DB7 Zagato – die was met een productie van 99 stuks zelfs nog exclusiever dan deze nieuwe schepping. Van de DB AR1, die de roadsterversie daarvan was, werden 99 exemplaren voor klanten gebouwd. Het honderdste exemplaar bleef achter in de fabriekscollectie.

 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Aston Martin V12 Zagato Aston Martin V12 Zagato Aston Martin V12 Zagato

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep