Autonieuws

Aston Martin V12 Zagato: 150 voor de straat

4 juli 2011  |  13:56  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

We kondigden al eerder aan dat Aston Martin van de V12 Zagato racer ook een gelimiteerde serie voor de openbare weg zou gaan maken. De aantallen en de prijs zijn nu bekend.

De Aston Martin V12 Zagato wordt, zoals dat gebruikelijk is met de Astons van de Italiaanse koetsbouwer, een zeer exclusieve verschijning. De Britten bouwen slechts 150 exemplaren. Ook de prijs is weer indrukwekkend. De V12 Zagato, die is gebaseerd op de V12 Vantage kost 330.000 pond ofwel 364.000 euro – zónder belastingen welteverstaan.

Zagato en Aston Martin vieren met deze auto hun vijftigjarige samenwerking. Het meest recente wapenfeit was de DB7 Zagato – die was met een productie van 99 stuks zelfs nog exclusiever dan deze nieuwe schepping. Van de DB AR1, die de roadsterversie daarvan was, werden 99 exemplaren voor klanten gebouwd. Het honderdste exemplaar bleef achter in de fabriekscollectie.

 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Aston Martin V12 Zagato Aston Martin V12 Zagato Aston Martin V12 Zagato

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

Volg AutoWeek