Autonieuws  |  Opvolger Volvo XC90 komt eraan

11 mei 2011  |  15:00  |  Tekst:

Volvo’s grootste, de XC90, draait al sinds 2002 mee in het modellengamma van de Zweden. Een nieuwe versie van de SUV is dan ook aanstaande.

In een interview met Automotive News laat Doug Speck, de CEO van Volvo in Noord-Amerika, weten dat de XC90 een belangrijk model is voor het merk op de Amerikaanse markt, ondanks dat de auto al bijna tien jaar meedraait. Een nieuwe versie is volgens hem dan ook aanstaande. Dat bevestigt de PR-manager van Volvo Nederland, Femke Bruggeman tegenover AutoWeek: “Er komt een refresh van de XC90 aan.” 

Verder stelt Speck dat de S60 een belangrijke auto is voor Volvo in de Verenigde Staten, omdat dit model het grootste potentieel heeft qua verkoopcijfers. In Nederland doet de V70 het het beste van alle Volvo’s, vertelt Bruggeman, gevolgd door de V60 en de S60.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek is jarig en trakteert! (Advertorial)

Daarom geven we een supersnelle Porsche 911 Cabrio weg! Wil jij ‘m winnen?   Lees verder
  advertorial Win een Porsche
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volvo XC90 Volvo XC90 3.2 Sport Volvo XC90 3.2 Sport

Peilstok

Ik vind de Tesla Model S uit de AutoWeek Top 50:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Occasion Triotest

BMW X5 - Mercedes ML - Volvo XC90

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep