Autonieuws

De nieuwe 200S van Chrysler en mogelijk ook Lancia

20 april 2011  |  15:10  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Tijdens de New York International Auto Show haalt Chrysler het doek van 200S, een luxere editie van de 200, die eerder voortkwam uit de Sebring. Tegelijkertijd krijgen we de open versie van de 200S te zien.

Als S krijgt de Chrysler 200 upgrades op diverse fronten. Cosmetisch gezien verandert de badge, krijgen de spiegels en de deurhandgrepen dezelfde kleur als de koets, en worden de koplampen voorzien van een zwarte achtergrond. De auto staat op 18-inch wielen, allen met een S-badge. Ook het interieur wordt een stuk luxer, met leren bekleding, inclusief suède accenten, en een Boston Acoustic geluidssysteem.

Onder de kap vinden we dezelfde 3.6-liter Pentastar V6 die ook leverbaar is in de gewone 200, gekoppeld aan een automatische transmissie. In principe is de Chrysler 200S alleen leverbaar in de Verenigde Staten, maar gezien het feit dat de 200 ook in Europa beschikbaar komt als Lancia Flavia, zou het ons niet verbazen als de luxere versie hier ook aangeboden wordt.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Chrysler kopersgids

Foto's en video's bij dit artikel

Chrysler 200S Chrysler 200S Chrysler 200S

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

Volg AutoWeek