Autonieuws

Oudje doet het nog best: Volvo XC90 Heico Sportiv

5 april 2011  |  10:33  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De Volvo XC90 bestaat al sinds 2002. Heico Sportiv laat zien dat het oudje nog best kan sprankelen met een nieuwe bodykit, die geschikt is voor de modellen vanaf modeljaar 2007.

De Volvo XC90 loopt al bijna tien jaar mee. Dat betekent nog niet dat hij met pensioen kan. Tot modeljaar 2014, ofwel tot de helft van 2013 blijft de grote SUV in het programma. Voor wie de vormgeving inmiddels gaat vervelen, heeft Volvo-tuner Heico Sportiv een oplossing: zij komen met een fonkelnieuwe bodykit.

De Duitse tuner heeft er alle vertrouwen in: “Over de gehele wereld heeft de XC90 een onverschrokken fanclub dat dit zelfverzekerde design van Heico Sportiv met applaus zal ontvangen,” aldus Holger Hedtke, de CEO bij het bedrijf. De kit bestaat uit zes delen en is volgens de makers geïnspireerd op de vormgeving van de XC60. De skirt aan de voorzijde bestaat uit één stuk en vervangt de standaard onderbumper. De zijksirts worden over de standaard exemplaren gemonteerd. Bij de skirt aan de achterzijde is ruimte uitgespaard voor een uitlaatsysteem met vier ovalen eindpijpen. De bodykit voor de XC90 wordt geleverd vanaf mei voor de auto’s vanaf modeljaar 2007. 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok? (Advertorial)

Alle AutoWeek-producten zijn in de online shop verkrijgbaar.   Lees verder
Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok?
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volvo XC90 Heico Sportiv Volvo XC90 Heico Sportiv Volvo XC90 Heico Sportiv

Peilstok

AutoWeek Top 50: de belangrijkste innovatie van de afgelopen is in mijn ogen ...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

BMW X5 xDrive30d - Volvo XC90 D5 AWD

Volg AutoWeek