Autonieuws  |  Vernieuwde Lancia Delta ook met LPG

15 februari 2011  |  11:29  |  Tekst:

In de nieuwsstroom van Lancia zit ook een vernieuwde Delta. Die is in het vervolg onder meer ook af-fabriek leverbaar met een LPG-versie.

Een vernieuwde Lancia Delta is eveneens een noviteit op de stand van de Italianen op de Autosalon van Genève. Meteen al na de show, half maart, wordt de auto leverbaar. In Groot-Brittannië en Ierland, waar de Delta nooit te koop was, komt hij bovendien als Chrysler op de markt. De grootste verandering aan de Delta is zijn nieuwe grille die ‘symbool staat voor de alliantie tussen twee continenten: Europa en Amerika’.
De benzinemotoren zijn de 120 pk Turbo Jet, waarvan ook een versie die af –fabriek is voorzien van een LPG-installatie aan het Nederlandse assortiment wordt toegevoegd. Daarnaast is er de 140 pk Multiair die met twintig procent bijtelling te rijden is. De 1,8-liter Di Turbo Jet is met zijn 200 pk opnieuw de topper van de reeks.
Bij de diesel is er een 105 pk sterke 1,6-liter Multijet aan het programma toegevoegd. Die grijpt met zijn uitstoot van 120 gr/km precies naast een twintig procent bijtellingsstatus. Daarnaast zijn er opnieuw Multijets met 120, 165 en 190 pk. Die laatste twee hebben een inhoud van 2,0-liter.
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Lancia nuova Delta

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

Lancia Delta 1.4 MultiAir - Lexus CT 200h

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep