Autonieuws

Cobra N+ bijt zich vast in Nissan Cube

8 juli 2010  |  13:52  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De Nissan Cube is een opvallende auto, weten we dankzij onze duurtester inmiddels uit eigen ervaring. Maar er zijn Cube-bezitters die zich nog weer van de massa willen onderscheiden. Voor hen heeft Cobra N+ een fijne accessoiresset in de catalogus opgenomen.

Cobra N+ biedt allereerst maar liefst vijf nieuwe designs voor de lichtmetalen wielen aan. De diameters variëren van 16 tot 17 inch. Aan de achterkant van de Cube valt het nieuwe uitlaatsysteem op. Het heeft twee eindpijpen van roestvrijstaal. Het uitlaatsysteem geeft de benzine- en de diesel-Cube een sportiever geluid. Of er ook extra vermogen vrijkomt, vermeldt de historie niet.
Een andere in het oog springende wijziging is de ‘City Guard’ bullbar, volgens Cobra N+ ideaal om schade bij het nemen van verkeersdrempels en stoepranden te voorkomen. En voetgangers hoeven niet een veilig heenkomen te zoeken als ze een Cobra N+ Cube in de verte ontwaren: de bullbar voldoet aan de Euro NCAP-eisen voor voetgangersveiligheid. Aan de zijkant zijn er nieuwe dorpels met een diameter van 60 millimeter.
Cobra N+ gelooft heilig in z’n accessoires en biedt op alle producten een garantie van twee jaar. Het aantal kilometers maakt daarbij niet uit.
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis Ďm niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Cobra N+ Nissan Cube Cobra N+ Nissan Cube Cobra N+ Nissan Cube
Cobra N+ Nissan Cube Cobra N+ Nissan Cube
Rij-impressie Nissan Cube

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Dubbeltest

Nissan Cube - CitroŽn Nemo

Volg AutoWeek