Autonieuws  |  Cobra N+ bijt zich vast in Nissan Cube

8 juli 2010  |  13:52  |  Tekst:

De Nissan Cube is een opvallende auto, weten we dankzij onze duurtester inmiddels uit eigen ervaring. Maar er zijn Cube-bezitters die zich nog weer van de massa willen onderscheiden. Voor hen heeft Cobra N+ een fijne accessoiresset in de catalogus opgenomen.

Cobra N+ biedt allereerst maar liefst vijf nieuwe designs voor de lichtmetalen wielen aan. De diameters variëren van 16 tot 17 inch. Aan de achterkant van de Cube valt het nieuwe uitlaatsysteem op. Het heeft twee eindpijpen van roestvrijstaal. Het uitlaatsysteem geeft de benzine- en de diesel-Cube een sportiever geluid. Of er ook extra vermogen vrijkomt, vermeldt de historie niet.
Een andere in het oog springende wijziging is de ‘City Guard’ bullbar, volgens Cobra N+ ideaal om schade bij het nemen van verkeersdrempels en stoepranden te voorkomen. En voetgangers hoeven niet een veilig heenkomen te zoeken als ze een Cobra N+ Cube in de verte ontwaren: de bullbar voldoet aan de Euro NCAP-eisen voor voetgangersveiligheid. Aan de zijkant zijn er nieuwe dorpels met een diameter van 60 millimeter.
Cobra N+ gelooft heilig in z’n accessoires en biedt op alle producten een garantie van twee jaar. Het aantal kilometers maakt daarbij niet uit.
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Cobra N+ Nissan Cube Cobra N+ Nissan Cube Cobra N+ Nissan Cube
Cobra N+ Nissan Cube Cobra N+ Nissan Cube

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

Nissan Cube - CitroŽn Nemo

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep