Autonieuws

Mazda 2 GT-M Line: op het oog de snelste

2 juni 2010  |  10:40  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Bij Mazda is de 2 te bestellen als GT-M Line, die is voorzien van de uiterlijke kenmerken van het snelste model, die GT-M heet.

De Mazda 2 is één van de best bewaarde geheimen in het B-segment. Eindelijk doet de auto weer eens van zich spreken. Mazda heeft namelijk de GT-M Line aan het programma toegevoegd. Dat is de TS-uitvoering met de 86 pk sterke 1,3-liter motor die ook nog eens is voorzien van de uiterlijke kenmerken van de GT-M-versie.
Dat betekent dat er een speciale voorbumper en koplampen zijn. Ook is er een sportgrille, zijskirts en een dakspoiler. Binnenin hebben het stuur en de pookknop lederen afwerking. De auto is alleen leverbaar in Chrystal White Pearl, Copper Red, Briljant Black en Aluminium Metallic.
De auto kost 14.990 euro en daarmee claimt Mazda een voordeel van 2.900 euro ten opzichten van de reguliere TS met deze accessoires.
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Mazda 2 GT-M Line
Rij-impressie - Mazda 2

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

Mazda2 GT-M line Mazda2 GT-M line Stap je in de Mazda2, dan ervaar je de luxe van een hoger segment. De Mazda2 biedt een ...

AutoWeek Triotest

Mazda 2 - Ford Fiesta - Opel Corsa

Volg AutoWeek