Autonieuws  |  Meer over de eeuwfeest-Alfa van Zagato

22 april 2010  |  20:27  |  Tekst:

Zagato is in het kader van het honderdjarig bestaan van Alfa Romeo bezig met een one-off. Daarvan zijn twee nieuwe afbeeldingen opgedoken. Opnieuw is goed te zien dat de TZ2 uit de jaren ’60 heeft gediend als inspiratiebron.

Deze Alfa Romeo staat niet op de productplanning van het Fiat-concern. Zagato bouwt er namelijk maar eentje voor een steenrijke Duitser. De presentatie van deze creatie is later deze maand op het concours d’elegance van Villa d’Este.
Het idee voor deze one off is ontstaan in samenwerking met het Centro Stile, maar onder het uiteindelijk ontwerp staat de naam van Zagato. Verdere details worden binnenkort bekend gemaakt. De samenwerking tussen Alfa Romeo en Zagato duurt al negentig jaar. Vandaar dat het ontwerphuis van harte is uitgenodigd het feestje mee te vieren.
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek is jarig en trakteert! (Advertorial)

Daarom geven we een supersnelle Porsche 911 Cabrio weg! Wil jij ‘m winnen?   Lees verder
  advertorial Win een Porsche
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Alfa Romeo TZ3 Corsa Zagato Alfa Romeo TZ3 Corsa Zagato

Peilstok

De leukste AutoRAI-auto uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep