Autonieuws

Toyota RAV4 flink vernieuwd

15 februari 2010  |  09:07  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Toyota zet op de Salon van Genève een gefacelifte RAV4 neer. De neus ziet er behoorlijk anders uit dan we gewend. Toyota toont alleen een foto, details worden later bekend gemaakt.

De vernieuwde RAV4 staat op een Toyota-stand die verder vol staat met groene techniek. Zo debuteert de Full Hybrid Auris er, krijgen we de Plug-In Hybrid Prius te zien en ook de FT-EV II-Concept laat zich bewonderen.
Over de vernieuwde RAV4 wil Toyota alleen kwijt dat alle motoren zijn voorzien van Optimal Drive-techniek, en dat betekent dat we zuiniger motoren kunnen verwachten. Vernieuwd is ook het interieur en volgens Toyota wordt het de zuinigste SUV in zijn klasse.
Om een beetje tegengas aan al dat groene geweld te bieden maakt de FT-86 zijn Europese debuut. Deze achterwielaangedreven coupé moet sportieve tijden van weleer doen herleven.
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok? (Advertorial)

Alle AutoWeek-producten zijn in de online shop verkrijgbaar.   Lees verder
Graag een AutoWeek T-shirt, polo, cap of mok?
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota RAV4 2010 Auris HSD Full Hybrid Concept Toyota Prius Plug-in Hybrid
Toyota FT-86 Concept

Peilstok

AutoWeek Top 50: de belangrijkste innovatie van de afgelopen is in mijn ogen ...

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

Nu € 1.500,- extra inruilwaarde bij een RAV4 Nu € 1.500,- extra inruilwaarde bij een RAV4  Nu een nieuwe RAV4 vanaf € 31.950,-* incl.

AutoWeek Multitest

SUV versus MPV

Volg AutoWeek