Autonieuws  |  Als twee druppels water: Saab 9-5 SportCombi

16 december 2009  |  16:37  |  Tekst:

Is dit de zwanenzang van Saab, of juist het symbool voor een nieuw begin. In de Zweedse media is deze foto verschenen waarop waarschijnlijk de stationwagenversie te zien is van de nieuwe 9-5.

In de onzekere tijden van Saab, wordt er op de valreep nog gewerkt aan een nieuw model. De nieuwe 9-5 krijgt namelijk ook nog een stationwagenvariant. De Zweedse media hebben deze eerste foto opgeduikeld. Het is hen onduidelijk of het hier een echte foto betreft. Het Zweedse Auto Motor en Sport had echter al het voorrecht om eerder dit jaar een 1:1-model van de nieuwe stationwagen te bekijken – en deze lijkt er als twee druppels water op. “Alleen de dakrails ontbreken”, aldus de Zweden. Persoonlijk zouden wij voor de persfoto’s andere wielen hebben gekozen.
Saab staat op het punt om te worden verkocht aan Spyker of definitief te worden gesloten. In elk geval staat er een compleet nieuwe 9-5 klaar, bij leven en welzijn verschijnt daarvan de gewone versie in het voorjaar van 2010. Op de IAA in Frankfurt, afgelopen september is de auto aan het grote publiek getoond. Later in 2010 moet deze stationwagenversie verschijnen.
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Saab 9-5 SportCombi

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Occasion-dubbeltest

Opel Insignia Sports Tourer - Saab 9-5 Sport Sedan

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep