Autonieuws  |  Volkswagen hangt Polo al aan de muur

28 februari 2009  |  12:05  |  Tekst:  |  Foto's: Larson

Een van de belangrijkste primeurs van de Autosalon van Genève is zonder meer de Volkswagen Polo. Officieel materiaal ontbreekt nog, maar vreemd genoeg heeft Volkswagen al wel gewoon reclameposters voor de auto op het beursgebouw bevestigd.

De kwaliteit van de foto is helaas niet zo goed, maar u krijgt in ieder geval een idee hoe de auto eruit komt te zien. Dinsdag volgt alle informatie, inclusief foto's op hoge resolutie. Om u een nog betere indruk te geven laten wij ook nog even onze computerillustratie van de Polo zien.
De Volkswagen Polo vertoont een duidelijke familiegelijkenis met de Golf. Over de technische details hebben we nog niet 100 procent zekerheid, maar het staat vast dat een 1.2 TSI en een 1.6 TDI nieuw zijn voor de Polo.
Op de Autosalon van Genève staat waarschijnlijk alleen de gewone versies. De Bluemotion en GTI volgen pas later dit jaar, waarschijnlijk op de IAA in Frankfurt.
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volkswagen Polo AutoWeek Journaal week 29

Peilstok

Ik vind de Range Rover Evoque:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

Alleen bij Wittebrug verkrijgbaar in een zeer beperkte oplage Volkswagen Golf Wittebrug Edition 5 deurs, ...

AutoWeek Multitest

Skoda Fabia - Hyundai i20 - Toyota Yaris - Opel Corsa - VW Polo - Peugeot 208

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep