Autonieuws

Volkswagen hangt Polo al aan de muur

28 februari 2009  |  12:05  |  Tekst:  |  Foto's: Larson
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Een van de belangrijkste primeurs van de Autosalon van Genève is zonder meer de Volkswagen Polo. Officieel materiaal ontbreekt nog, maar vreemd genoeg heeft Volkswagen al wel gewoon reclameposters voor de auto op het beursgebouw bevestigd.

De kwaliteit van de foto is helaas niet zo goed, maar u krijgt in ieder geval een idee hoe de auto eruit komt te zien. Dinsdag volgt alle informatie, inclusief foto's op hoge resolutie. Om u een nog betere indruk te geven laten wij ook nog even onze computerillustratie van de Polo zien.
De Volkswagen Polo vertoont een duidelijke familiegelijkenis met de Golf. Over de technische details hebben we nog niet 100 procent zekerheid, maar het staat vast dat een 1.2 TSI en een 1.6 TDI nieuw zijn voor de Polo.
Op de Autosalon van Genève staat waarschijnlijk alleen de gewone versies. De Bluemotion en GTI volgen pas later dit jaar, waarschijnlijk op de IAA in Frankfurt.
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Volkswagen Polo AutoWeek Journaal week 29
Rij-impressie Volkswagen Polo Blue Motion

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

ActieAuto

Volkswagen Up en Polo met Wittebrug korting Volkswagen up! take up! 44kW/60pk 3-deurs Van € 11.233    Voor € 8.685 Uitgerust met ...

AutoWeek Dubbeltest

Volkswagen Polo BlueGT - Ford Fiesta Red Edition

Volg AutoWeek