Meld je aan bij AutoWeek LAB

20 juni 2016  |  00:00
    Print     MailAutoWeek LAB is het testpanel van AutoWeek. Liefhebbers van auto's, autorijden en alles wat met mobiliteit te maken heeft, testen hier auto's, autoproducten en aanverwante automotive diensten.


​Wat kun je allemaal testen in het AutoWeek LAB?
In het LAB kun je op verschillende manieren automotive producten en diensten testen. Denk hierbij aan auto's, producten voor de auto en diensten ten behoeve van de auto en de autogebruiker.

Om deel te nemen aan de tests hoef je niet persé abonnee te zijn. Abonnees krijgen wel een eerste voorkeur om gekozen te worden. In elke testoproep laten we weten wat de voorwaarden zijn.

Jouw mening telt. Meld je aan bij AutoWeek LAB!
Wil je ook eens testen in het AutoWeek LAB? Meld je aan via onderstaand formulier en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Per test plaatsen wij een oproep waar je je specifiek voor kunt aanmelden.

Bekijk de video voor een impressie van één van de verschillende testmogelijkheden namens AutoWeek LAB.
 

mail naar een vriend  plaats dit bericht op linkedin

Inzendformulier

Achternaam *
Voornaam of voorletters  
Geslacht * man vrouw 
E-mailadres *
Telefoon *
Geboortedatum *   
Mijn postcode is? (vb. 1234AB) *
Welke auto rijd je momenteel? *
merk model
bouwjaar particulier   zakelijk
Geldig Nederlands rijbewijs? * ja nee 
Ben je AutoWeek abonnee? * ja nee 
 
Wil je de AutoWeek nieuwsbrief ontvangen?* ja nee 
 
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke nieuwtjes, aanbiedingen, en evenementen van AutoWeek en Sanoma/SBS?* ja nee 
 
Wil je per e-mail informatie en aanbiedingen van onze partners ontvangen? Deze partners hebben wij met zorg geselecteerd* ja nee