iPhone en iPod Touch apps

AutoWeek iPad app
In de iTunes-store biedt AutoWeek in samenwerking met Auto Trader twee iPhone en iPod Touch applicaties aan.
AUTOWEEK-app
De gratis AutoWeek-app bevat een groot deel van de functionaliteit van de AutoWeek-website. Autonieuws, autotests, rij-impressies, video's en myreviews zijn allemaal mobiel te raadplegen. Op al deze onderdelen kan eventueel via de iPhone gereageerd worden als u beschikt over een MyAutoWeek-account.
Daarnaast is de volledige CarBase beschikbaar. Er kan naar auto's gezocht worden op merk, model en tal van specificaties. Naast uigebreide gegevens kunt u van iedere auto zoeken naar relevante tests, reviews, foto's en video's. Verder is er een 'Alternatieven'-overzicht, waar u kunt zien waar kijkers voor een bepaalde auto nog meer naar keken. Relevante occasions kunnen gezocht gevonden worden als u ook de gratis Auto Trader applicatie heeft geÔnstalleerd.

AUTO TRADER app
Het occasionaanbod op AutoWeek.nl en Auto Trader is ook via een iPhone applicatie te raadplegen. De database bevat ongeveer 200.000 tweedehands auto's. Naast zoeken op criteria heeft de app nog een paar handigheidjes. Het is mogelijk te zoeken naar occasions vlakbij je huidige locatie en je kunt direct bellen of mailen met een adverteerder. Ook handig is dat beide AutoWeek-apps en de Auto Trader app naar elkaar verwijzen wanneer je gerelateerde informatie wilt opvragen.
 
© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep