Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

GIDS

Over diverse facetten van het autobezit hebben we informatieve handleidingen samengesteld. Auto kopen of verkopen, onderhoud, autobanden of private lease komen allemaal aan bod.
 
 

Tweedehands auto kopen

Alles wat je weten moet als je een tweedehands auto gaat kopen. Occasionredacteur Nic de Boer legt uit waar je zoals op moet letten.
 

Auto verkopen

Er zijn verschillende mogelijkheden om van je auto af te komen. Inruil is de makkelijkste weg, maar als dat geen optie is, dan leggen we je hier uit wat je verder nog kunt doen.
 

Auto Onderhoud

Kom te weten wat de onderhoudskosten zijn van jouw nieuwe auto of occasion op basis van bouwjaar en kilometerstand. Om dure onderhoudskosten te voorkomen is het verstandig om je auto regelmatig zelf te checken op oliepeil, remvloeistof en distributieriem.
 

Autobanden

Vandaag de dag is er zo'n enorme keus aan banden, dat je bijna niet meer weet wat voor jouw auto geschikt is. Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband.
 

Private Lease

Private lease is te laatste jaren sterk in opkomst. Een nieuwe auto voor de deur voor een vast bedrag per maand klinkt mooi. Maar wat zijn de addertjes onder het gras?
 

Auto importeren

Een auto importeren uit het buitenland. Hier vind je nuttige informatie over het importeren van een jonge auto, youngtimer of oldtimer.

AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep