Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

 

Subaru Viziv

Gepost door Wouter82 
Subaru Viziv
07-02-2013 13:25


Quote

Viziv: innovatie op z'n Subaru's

Subaru gaat op de Salon van Genève bepaald niet rustig achterover zitten. Behalve een reeks Europese primeurs neemt het Japanse merk ook een belangrijke concept-car mee: de Viziv. De wat aparte naam Viziv is niet zomaar gekozen: het staat voor 'Vision for Innovation'. Waar de Z in de naam dan vandaan komt, is ons niet helemaal duidelijk, maar dat is slechts een detail. De Viziv herbergt volgens Subaru bij uitstek de merkwaarden, 'Plezier en Gemoedsrust'. De concept-car laat zien waar het merk in de toekomst naartoe wil. De Viviz is een cross-over en gegeven de huidige honger naar dat type auto zou het zomaar kunnen dat we in de toekomst ook een productieauto met trekken van deze concept-car te zien krijgen. Subaru zelf zegt hier overigens niets over. Behalve de Viziv Concept toont Subaru ook de Outback Boxer Diesel Lineartronic met CVT-transmissie. Daarnaast beleeft ook de nieuwe Forester z'n Europese debuut.
[www.autoweek.nl]

Die grille komt me bekend voor van andere merken...
Re: Subaru Viziv
12-02-2013 00:16
En er gewoon nu al achterhaald uitzien... tjongejonge. Waar zou Subaru staan als ze daadwerkelijk eens een designer zijn werk laten doen?
Re: Subaru Viziv
06-03-2013 11:01
Technical Specifications

Overall Length: 4,320 mm
Width: 1,900 mm
Height: 1,510 mm
Wheelbase: 2,640 mm
Engine Type: 2.0-litre Horizontally-Opposed Subaru Boxer diesel engine
Transmission Type: Lineartronic (CVT)
Electric Motor Type: Interior Permanent magnet synchronous motor; Front: 1 motor; Rear: 2 motors
Battery Type: Lithium-ion batteries
AWD System: Independent-rear-motor-driven symmetrical AWD
Tires: 245/45 ZR20
Seating Capacity: 4

Persbericht + fotogalerij: [www.flickr.com]

Live @ Autosalon van Genève:

Subaru stand & meer foto's:
[www.omniauto.it]
[www.carview.co.jp]
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep