Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dealerreviews

Automobielbedrijf Creusen B.V.

Dit bedrijf bestaat inmiddels niet meer!
Dealer vanFiat, Fiat Professional, Alfa Romeo
PlaatsHeerlen
 
Review ingevoerd03-09-2013
Laatst gewijzigd03-09-2013
Auteur
Servicebereidheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Vriendelijkheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Kwaliteitster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Prijs/prestatiester vol ster vol ster vol ster leeg ster leeg
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster vol ster half
Zou u dit bedrijf aan
vrienden/familie aanbevelen?
ja

Ervaringen (koop)

Sinds kort, 6 augustus 2013, een Fiat Panda 1.2 Active, bwj. 2011 met 14350 op de klok bij deze dealer (Fiat Creusen - Heerlen)gekocht. Kleur Paars. Altijd een fervent Opel- rijder geweest, van Opel Kadet, Astra, Agila tot de nieuwste Vectra. Voor het eerst een Fiat gekocht. Ik moet zeggen deze Fiat overtreft alle Opel auto's. Ruim, zuinig en compact, een heerlijke auto. Bij bovengenoemde Dealer trof ik een zeer open, eerlijke verkoper (Richard Hage) aan, met een goede kennis van zaken. De auto werd zeer netjes en keurig conform de afspraken afgeleverd. Een transparante verkoop deal met een keurige en zeer nette services. Al met al, een klantvriendelijke dealer waar je graag terug gaat.
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Dealer zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Dealer zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Myreview Dealer maakt gebruik van de dealergids van AutoWeek. Het is niet mogelijk een bedrijf uit de dealergids te laten verwijderen aangezien AutoWeek een volledig beeld wil geven van het aanbod van autobedrijven in Nederland.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma B.V. de informatie van Myreview Dealer te gebruiken voor of te verspreiden via andere media
 
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin