Dealerreviews

Autobedrijf A. van Rijswijk

Type bedrijfUniverseeldealer
AdresZoutendijk 2
4264 KH Veen
Homepagewww.vanrijswijkautos.nl
 
Review ingevoerd19-06-2013
Laatst gewijzigd19-06-2013
Servicebereidheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Vriendelijkheidster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Kwaliteitster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Prijs/prestatiester vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster vol ster half
Zou u dit bedrijf aan
vrienden/familie aanbevelen?
ja
Disclaimer Myreview
(Gemiddelde lezerswaardering 59%)
    Print     Mail

Ervaringen (koop)

Begin juni een auto gekocht bij Ad-Jan van Rijswijk. Auto stond scherp geprijsd, nadeel hiervan is dat er geen of nauwelijks onderhandelingsruimte is. Zeer nette golf hier gekocht. Echter bleek na een week dat het 2-massavliegwiel geluid begon te maken. Hierover gebeld en Ad-Jan gaf mij is het garantie formulier op de website in te vullen. En nog geen week later stond mijn auto daar en is het 2-massavliegwiel vervangen(Garantie) en tegelijk ook mijn drukgroep(tegen gereduceerd bedrag). Al met al zeer goed te spreken over dit garage bedrijf. Voor een volgende auto kom ik hier zeker weer kijken.
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Dealer zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Dealer zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Myreview Dealer maakt gebruik van de dealergids van AutoWeek. Het is niet mogelijk een bedrijf uit de dealergids te laten verwijderen aangezien AutoWeek een volledig beeld wil geven van het aanbod van autobedrijven in Nederland.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma B.V. de informatie van Myreview Dealer te gebruiken voor of te verspreiden via andere media
 
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin
 
 

Meer reviews over Autobedrijf A. van Rijswijk