Dealerreviews  |  Autobedrijf van Leeuwen Delft B.V.

Dealer vanKia
AdresSchieweg 53
2627 AT Delft
Homepagewww.kia-delft.nl
 
Review ingevoerd26-03-2012
Laatst gewijzigd26-03-2012
Auteur
 
Servicebereidheidster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Vriendelijkheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Kwaliteitster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Prijs/prestatiester vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster vol ster half
Zou u dit bedrijf aan
vrienden/familie aanbevelen?
ja

Ervaringen

Naar aanleiding van hele positieve berichten kwam ik bij deze Kia dealer terecht. Ik wilde graag een kleinere auto. Mijn oog had ik laten vallen op óf de Kia Picanto óf de Kia Rio.
Beide auto's voor een proefrit mee gekregen.

Ik twijfelde enorm over de modellen. De verkoper begeleidde de koop van de auto goed. Gaf een mooie prijs voor mijn oude auto (Seat Altea).

De doorslag voor de keuze van de auto gaf juist de verkoper. Mijn hart ging voor de Rio (groter, iets meer auto) maar mijn verstand voor de Picanto (goedkoper en zuiniger).

Eerlijk en open gesprek kunnen voeren.
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Dealer zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Dealer zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Myreview Dealer maakt gebruik van de dealergids van AutoWeek. Het is niet mogelijk een bedrijf uit de dealergids te laten verwijderen aangezien AutoWeek een volledig beeld wil geven van het aanbod van autobedrijven in Nederland.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media Netherlands B.V. de informatie van Myreview Dealer te gebruiken voor of te verspreiden via andere media
 
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Meer reviews over Autobedrijf van Leeuwen Delft B.V.

  • 14-08-2013
    ster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
  • 15-07-2014
    ster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep